europ_asistance_2024



Kolem komína a pak už nic...

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
mexiko49 (0) napsal 28.04.2018 v 22:21

i já přeju brzké uzdravení jen bych asi po něm šel a našlapal mu tlamu frajerovi.

Nechic (0) napsal 27.03.2018 v 13:19

Podle mě to do cestování patří. Je to také cestovatelská zkušenost, bez ohledu na to, že se to stalo za komínem. Je to určitě poučný, s magory se nedá vyjednávat, navíc když mají v ruce zbraň (auto). Přeji brzkou rekonvalescenci

tuareg (5) napsal 11.02.2018 v 17:16

a to v tech kurzech také nenaucili ze se do cesty magoru v aute neleze pokud nemas umiformu na sobe ? Co sis jako myslel ze delas ?
Pro tebe ne asi je to zbytecne. Ale spise pro ty ostatní a začínající. Na magory bacha, a aute je jich dost a za riditky moto také. Nejvetsi koncentrace debilu za volanty ci riditky jde podle znacek a upravy aut. Specilane bacha si dejte na tvz tuning. Za volanty tuning vozu sedi občas zajimavi lide. Další skupinou jsou ridici AUDI, BWV a dalších luxusních znacek. Nakonec rebricek nehodvosti znacek je celkem dost vymluvny.,, uhnout a nechat jet... nic s tim nenadelate..

Kertézs (4) napsal 30.12.2017 v 16:02

i já přeju brzké uzdravení chtěl sem k tomu něco napsat, ale úplně se stratil řeč. hodně štěstí kámo

DuroM (0) napsal 20.09.2017 v 12:41

Skoro sa uzdrav, s najmensimi nasledkami a nech Ti to ostane len ako zla spomienka...

Vyjadrovat nazor nemam potrebu, lebo aj mne niekedy prdnu nervy, ale aj ja niekedy vyrobim hovadinu... Lepsie vtedy zastat a ist si dat kavu, cigu a poriadne to vykricat do luftu... debila neprerobis a ak som urobil chybu ja tak si to v klude preberiem v snahe nabuduce to urobit lepsie a som vdacny, ze si tu kavu a cigu este mozem dat a tesim sa domov na mamku a deti. Snazim sa lietat tak, aby za mnou stihal lietat moj strazny anjel, za co mu dakujem a dufam ze to nevzda...

McGayver ani Chuck Noris nie som, takze beriem v uvahu to ze "Skor rozchodis stret s rychlo-iducou vlakovou supravou (ak Ta "dobre" trafi), AKO S DEBILOM"

DuroM

Grimpo (11) napsal 02.09.2017 v 13:01

Přeji TI brzké uzdravení. Válim se doma taky se šroubama v noze. Mám jich 17 celkem, ale já jsem si to vyrobil sám. Krásnej highsider a je z toho tříštivá zlomenina bérce a lýtkové kosti. Lidi jsou zlí a blbí. Brzy se uzdrav.

stefan995i (0) napsal 02.09.2017 v 10:39

Skoré uzdravenie prajem, a budúcu sezónu bez nehôd, a bez idiotov ako tých čo ťa zrazil. Dúfam, že dostane čo mu patrí. Drž sa.

tomik112 (1) napsal 01.09.2017 v 16:03+2

Chování řidiče v autě bylo opravdu hrozné. My jsme ale na motorce! My jsme zranitelní! Machrujme si jak chceme. Jezdíme po zadním, jezdíme rychle a nebezpečně. Ale nesmíme si myslet, že my vládneme silnicím. Vždy jsme a budem ti nejslabší. O řidičích hovadech si myslím svoje, ale nikdy si nestoupnu před auto a nikdy ho nebudu ani omezovat...

Labus (11) napsal 30.08.2017 v 07:42

Ahoj, přeji Ti brzké uzdravení a co nejdřív mnoho dalších pohodových kiláků v sedle. Přesně to vystihl Winston přede mnou, co můžeš od magora který takto jedná čekat? Žer zastaví, omluví se ti atd..? to asi ne, ale v daném okamžiku by spousta lidí reagovalo asi jako ty. Ideální je použití kamery a pak ať vysvětlení "PROČ" vypatlaný id.t dává někde jinde a někomu jinému. Ale po bitvě je každý generál. Hlavně to vypustit z hlavy a nestresovat se tím. Život je o jiných příjemnějších věcech. Poctivě rehabilituj ať co nejdřív zase jezdíš

WinstonSmith (0) napsal 29.08.2017 v 11:35

No, hlavně teď přeju hladké uzdravení a to jak fyzické, tak i na duši. Ono se to pak v člověku všelijak sváří.

Nelze čekat, že agresivní psychopat, který už jen to, že musí kvůli někomu jet pár stovek metrů pomajeli vnímá jako osobní útok, vystoupí na požádání z auta a slušně vysvětlí své jednání. Jinak řečeno, že se ze vzteklého, tupého pitbulla během pár minut stane asistenční labrador.
Je těžké překousnout, že se s takovými lidmi musíme setkávat jako se sobě rovnými, ale tak ten svět bohužel teď je. Nenapravíš je rozhovorem a konfrontovat je znamená výzvu k boji, nikoliv k akademické debatě.

JIRINOS (0) napsal 27.08.2017 v 20:35

Ahoj,rád ti pomůžu a toho fešáka si rád podám. Vše mi napiš do sz Jirinos

petrsonn (5) napsal 27.08.2017 v 08:58

Spatny od začátku di konce...

Targus (429) napsal 27.08.2017 v 07:47

To JJR:

Chlape, ty si vážně pleteš místo a čas. Nemáš náhodou místo pyžama vestu, stetson, škorně s ostruhami a kolty proklatě nízko?
Odvolávku na Pikoru okomentuju pouze tím, že ten pán, co se týká jeho profesní fundovanosti, žije v jiné galaxii, než většina zdejší populace.
Motat tady StB a různé formy šikan do pravidel silničního provozu, je naprosto skvělou ukázkou toho, žes vůbec nepochopil, vo co gou.
Přiznej si konečně, že všechny tvé reakce byly od základu špatné. Zákon č. 361/2000 nikde NEPOVOLUJE vytvářet nějaké ochrany blokováním druhých aut. A já jen čumím, co to v Harley klubu vyvádějí - vždyť to je jasný návod na to, co ti ten chlap začal vracet i s úroky. Úplně jasná agrese, určitě by reagoval jinak, kdybys mu levou rukou naznačil, ať zpomalí.
Ad slabší a silněješí účastník silničního provozu - žádní takoví nejsou, jsou jen více či méně zranitelní. Jinak mají naprosto stejná práva, ale i povinnosti!!!
Ad zveřejňování na trubce - kolik asi tak myslíš, že se na to bude dívat lidí? Nedocííš tím vůbec nic. Pokud nejsi schopen překousnout chování hovad podobného druhu, přestěhuj se do Německa. Tam ještě před 5 lety dálniční poliši okamžitě k takovým případům startovali a okamžitě rozdávali flastry. Stačilo jen zvednout telefon a nameldovat registrace. Možná, že to tam je tak dodnes, nevím, už tam nejezdím.
Jinak máš opravdu možnost a hlavně koule na to stát se filmovým hrdinou, namontuj si tu kamerku a v případě vybržďování nějakému pikolíkovi ve dvacítce polib nárazník. Motka to v poho přežije, ta taky, agresívní pikolík bude mít škodu za pár tisíc a ty budeš moct zavolat poliše a předat jim záznam. To by byla opravdu efektivní cesta, jak takové agresory školit.

hobr (11) napsal 26.08.2017 v 18:13+1

Co Tě vedlo k tomu, postavit se proti autu? - vždyť Ty jsi sebevrah. Přeji brzké uzdravení a víckrát to nedělej! (Buď rád, že jsi živý...)

JJR (1) napsal 26.08.2017 v 12:41

Motorkář nebo řidič auta. To je přeci jedno. Všichni se k sobě mají chovat slušně a akceptovat jeden druhého. Na začátku té cesty jsem popsal setkání s malým divočákem. Byl jak vystrašené dítě. Všichni, kdo jeli okolo má ali a blikali na ostatní aby dali pozor a nepřejeli ho. Tak se k sobě máme chovat. Když je druhý agresivní a napadá a utiskuje ostatní, není možné to tolerovat. Násilí není ideální řešeni, nicméně dělat, že to nevidím je jen podpora těch co utiskují. Vzpomeňte v dětství na šikanu nebo jen na odsuzované režimy - ať už válka nebo komunisti. Dnes byl na googlu skvělý článek " Vladimír Pikora: Estébák jako vizitka schopného člověka. Udava ˇství má být zase vstupenka do lepší společnosti? ". Doporučuji přečíst a mnozí pochopí i souvislost s tím co se mi stalo. Prostě nelze "Mlčet, ale nesouhlasit.". Pokud mě někdo ze zde komentujících posílá k psychiatrovi nebo omlouvá toho, kdo mě napadl, má spíš on nějaký vnitřní problém a měl by ho řešit. Řešení našeho problému jsou kamery na motorkách a šechno sypat na youtube. Čím víc tam toho bude, Tím víc bude respektu na silnicích. Každý si rozmyslí, jestli chce viset na youtubu jak vybržďuje druhého nebo dělá jinou prasárnu. Ať motorkář nebo automobilista nebo třeba chodec. Tohle je snad řešení. Pokud se tu chce někdo prsit jak zná zákony a psát o zákazech zveřejňování spz a podobně, ať píše kritiku. To není ale už téma, které bych chtěl komentovat. Prostě natočit a do éteru s tím.

roz (3) napsal 26.08.2017 v 12:15+1

to hd1727: Samozřejmě že je lepší znát názor i druhé strany,...ale tady nejsme v práci, ale na silnici a tam budu vždycky stát za bajkerem i když (bohužel) jsou mezi námi taky pěkný experti.
Wehrmacht to napsal pěkně.

hd1727 (94) napsal 26.08.2017 v 10:47

roz: To byla jenom parafráze toho, co psal JJR, akorát z druhé strany. Vždyť ten jeho popis situace je evidentně ustřelenej. Pravda bývá vždy někde uprostřed.

Opakované tu zazněl názor, která dokonale vystihl Wehrmacht (sic!), že nasedáte na motorku s tím, že vám jde celý svět po krku. No ty vole! Nejvyšší čas navštívit psychiatra!!!

Johnyk (44) napsal 25.08.2017 v 22:22+1

Držím palce ať se brzy postavíš na nohy a sedneš na motku!
Bohužel nemůžeš všechno předvídat a plánovat a v tomhle případě to byla fakt srážka s echt-deb. Kterýmu přeju lapák.
Doporučuju kameru. Škoda jen, že ne jen pro opakovanou radost z dobrý jízdy.
Zdraví a sílu tobě i rodině!

Wehrmacht (7) napsal 25.08.2017 v 20:15+1

Zdar klucii, clanek i komentare cetl. Nejsem guru, nehodnotim.
Jezdim roky.
Meli bychom se z toho poucit a udelat zavery do budoucna( boze to zni rude, fuj).
Zadne bezpravi by nemelo byt nepotrestano.
Kdyz prehazuju nohu prez sedlo vim, ze mi dou vsichni po krku.
Takze navrh jak ty spratky naucit a zustat celej, nestazenej vocas mezi nohy.
Vola rucne , kdyz je za mnou, upozornit na mene zkuseneho jezdce pred sebou.
Kdyz vybrzduje ci omezi v pruhu, nechat jet, zjistit podle cisla a navstivit s prateli nebo bratry.
I od toho nosis barvy. Prohrat bitvu neni pohana, prohrat valku ano.
My"bajkeri" bojujem s celym svetem, mame sve zakony, svou hrdost. Nikdo za nas nasi praci neudela.
Mame jen sebe, jeden druhyho.
Tebe v nemocnici lituju, preji rychly a dokonaly uzdraveni. Jezis to myslel pry taky dobre a vis jak dopad.
Toz prosim zamysleme se a diskutujme pozitivne.
To ze je to v cestopisech je OK, vyjimka, ale alespon to cte kazdy a hned.
Jak je to se strankami soukromych sdruzeni? Tam take nesmis v CZ zverejnovat SPZ?
Hodne stastnych km, WH.

roz (3) napsal 25.08.2017 v 17:56+1

to hd1727:To nemůžeš myslet vážně co si napsal...No a co že si najel přes zatáčkou víc do středu.Jel ve svém pruhu.Jestli to hovado předjíždí v nepřehledném úseku a pak ho málem srazí a vybržďuje,bejt míň zkušený jezdec tak je rozmázlej v kufru.Myslim že by to nasralo každýho a nejradši by takovýhle hovado vzal montpákou po držce. To co následovalo nemá cenu komentovat.

BožíJezdec (21) napsal 25.08.2017 v 11:19

hd1727: Pokud je ten harlejář Američan tak možná i 700 kg

hd1727 (94) napsal 24.08.2017 v 17:00+1

Harlej s pořádným harlejářem můžou mít hodně přes 500kg :)

BožíJezdec (21) napsal 24.08.2017 v 11:25

Nebyl jsem tam, těžko si udělat názor. Mohlo se to stát přesně jak autor píše, mohlo se to ale stát úplně jinak. Když potkám magora, buď ho pustím, nebo mu ujedu. Rozhodně nejedu na střed vozovky, protože tim stejně nikoho neochráním. Jak může 250kg motorka odolat autu co má třeba 1500kg bych si od Harley klubu nechal klidně vysvětlit. Je fakt že mi fyzika nikdy nešla a třeba se na to dívám špatně.

BDandy76 (1) napsal 23.08.2017 v 17:58+1

Mělo by se uzákonit, taková hovada zveřejňovat. Taky přeju co nejsnažší uzdravení

Pecuch (0) napsal 23.08.2017 v 17:54

Ze to byl debil je jasny. Sam jsem si minuly tyden na motorku namontoval drzak na kameru a budu ji vozit. Brzy se uzdrav, bez nasledku.

Dněprák (16) napsal 23.08.2017 v 17:36-1

JJR: "Letmý pohled do zrcátka a... Pozor, zezadu se řítí uspěchané auto. Kouknu na Harleye, který se svým řidičem začátečníkem opatrně najíždí první ostrou zatáčku. Trochu přidám abych zkrátil náš rozestup a srovnám moto trochu víc na střed jízdního pruhu abych kamaráda ochránil před možným atakem, tak jak nás to naučili kdysi v Harley klubu, když se jede v koloně."

Těžko posuzovat tuto situaci, protože tam nikdo z nás nebyl.
Ale z pohledu řidiče automobilu to opravdu mohlo vypadat tak nějak, jak to popsal hd 1727.
A pokud se jedná o řidiče cholerika, může tato situace vést až tak, jak se to později vyhrotilo. Tím ho v žádném případě neobhajuji. A měl by ho stihnout zasloužený trest.
Ale také se tam mohl objevit řidič méně zkušený, kterého manévr zrychlení motocyklu a jeho najetí ke středu k ochraně vpředu jedoucího motorkáře ( což slyším poprvé, že se to někde takto učí a nemyslím, že je to dobře) docela vyděsí a vyvede z míry.
A pokud by to opravdu bylo tak, potom by to mohlo být bráno jako přestupek a to :

§ 17 (4) Řidič předjížděného vozidla nesmí zvyšovat rychlost jízdy ani jinak bránit v předjíždění.

likvos (0) napsal 23.08.2017 v 17:21

Takové jednání namachrovaného blbečka by se mělo klasifikovat jako pokus o vraždu. Doufám,že dostane řádně za vyučenou. Ty se hlavně brzo uzdrav a příště nedělej hrdinu

mardock (73) napsal 23.08.2017 v 16:52

to Rohal: A tvoje cestopisy jsou jaký? Dle tvého posouzení o počtu komentářů. Mám je číst?

JJR (1) napsal 23.08.2017 v 15:35

Spíš - vyjelo proti mě auto, tak jsem se nacpal vedle motorkáře a vystrčil ho na krajnici, když byl za mnou, šlápl jsem na brzdu a zastavil, když s vypětím sil zastavil taky, rozjel jsem se. Zatroubil a tak jsem šlápl na brzdu ještě jednou a zastavil znovu. Takhle by to mohlo vypadat z pohledu řidiče auta. To je ten článek napsanej tak špatně?

hd1727 (94) napsal 23.08.2017 v 15:15-1+3

Ono se to dá číst různě...

JJR: "Letmý pohled do zrcátka a... Pozor, zezadu se řítí uspěchané auto. Kouknu na Harleye, který se svým řidičem začátečníkem opatrně najíždí první ostrou zatáčku. Trochu přidám abych zkrátil náš rozestup a srovnám moto trochu víc na střed jízdního pruhu abych kamaráda ochránil před možným atakem, tak jak nás to naučili kdysi v Harley klubu, když se jede v koloně."

Řidič toho auta: "Dojížděl jsem dvojici motorkářů, kteří jeli poměrně pomalu (ten první evidentně neuměl moc řídit). Měli mezi sebou dost velkou mezeru a tak jsem se rozhodl, že je postupně předjedu. Když jsem toho druhého začal předjíždět, tak on zrychlil a zablokoval mi střet vozovky. "

JJR: "A je to tady, první nájezd na záda, druhý a prudká akcelerace za předjetím. Auto vyrazilo jako utržené do blížící se zatáčky, ze které najednou vyjelo v protisměru auto. Cuknutí volantem, vždyť vytlačit motorkáře je pro řidiče auta menší zlo než čelní srážka s jiným autem. Jdu na brzdu a krizovým manévrem se dostávám za auto. Ještě, že jsem si dal párkrát kurz na letišti s instruktory z „Bezpečně na motorce“. Uf. Najednou brzda a auto stojí. Vidlice v dorazech zadek už nad sedlem – tak vypadá krizové brždění. Nic víc už vám nezbývá, prostě už není kam. 10 cm k nárazníku – bravurní kousek, nebezpečí zažehnáno. Zatroubím..."

Řidič toho auta: "Svým nečekaným manévrem mě omezil ve svém předjíždění, musel jsem vybočit až do protisměru a předjíždění mě trvalo o kus déle, než jsem původně myslel. Z protisměru vyletělo auto a já se tak tak nacpal mezi oba motorkáře. Ten druhý mě místo omluvy ještě vytroubil..."

Co? :)

Předchozí
1 2 3 4
Následující


TOPlist