gbox_leden



eFi Hotel Brno: motorkáři vítáni

Brno není jenom MotoGP a rozhodně stojí za návštěvu i v jiné době, než jen v termínu tohoto motoristického svátku. Ať už jedete na Velkou Cenu, patříte mezi otužilce a vyrážíte na motorce na Motosalon nebo jedete jenom na prohlídku jihomoravské metropole, určitě přijde vhod tip na příjemné ubytování v centru, kde se nemusíte bát o svůj stroj.

Kapitoly článku

EFi Hotel Brno prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí a svého otevření se dočkal v roce 2014. Svým hostům nabízí 87 apartmánů ve dvou hotelových křídlech, od jednopokojových přes mezonetové apartmány s terasou až po luxusní apartmán se třemi ložnicemi. Řečí čísel to je od 24 do 164 metrů čtverečních, takže si tu vybere každý. Pokoje jsou vybaveny vkusně a moderně, a vzhledem k příznivé ceně také luxusně. Každý apartmán disponuje kuchyňským koutem, samozřejmostí je Wi-Fi na pokojích, nechybí zkrátka nic.

My jsme zvolili standardní apartmán s balkónem, který na turistické přespání bohatě stačí. Při příjezdu nás přivítaly milé slečny na recepci, která je otevřena 24 hodin a vysvětlily vše potřebné. Krom otvíracích dob restaurace, wellness, venkovního bazénu a dalšího, také jak je to s parkováním. Pro klid motorkářovy duše je tu parkoviště na hotelovém dvoře, na noc zavřené branou a pod dohledem kamer. V případě, že je vnitřní dvůr plný, je tu ještě vedle hotelu štěrkové parkoviště. To je zavřené bránou s ostnatým drátem celý den a je také pod dohledem kamer. Pro motorky se ale vždy najde místo na parkovišti přímo ve dvoře.

Hotel přímo vybízí k prohlídce Brna, od centra je vzdálený asi 7 minut pěší chůze. Tahle výhodná poloha je trošku vykoupena oblastí, která sousedí s nechvalně známou ulicí Cejl. Kdo by se bál docházet do centra pěšky, může využít bezplatný hotelový shuttle, který jezdí od čtyř odpoledne do půlnoci. My jsme to pěšky dali několikrát a bez jediného problému. Komu se nechce do města, může využít venkovní bazén s barem a užít si relaxace ve svitu slunečních paprsků. Pro ubytované hosty je to zdarma, teda ne bar, tam si za drinky člověk musí normálně zaplatit. Připlatit si můžete i za návštěvu wellness, kde je finská sauna, parní sauna, ochlazovna a relaxační zóna.

Pokud plánujete návštěvu Brna, rozhodně stojí za to popřemýšlet o eFi Hotelu. Motorkáři jsou tady vítáni, motorky jsou v bezpečí, výhodná poloha vybízí k návštěvám centra a vybavení hotelu dá vašemu unavenému tělu možnost dobít baterky. Více info na stránkách www.efihotel.cz.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Body zájmu
  • eFi Hotel Brno

Autoři článku obdrželi prémie 0.2 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
HlavaXBR přispěl -0.3 Kč
Ritchy přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • eFi Palace

    eFi Hotel Brno je umístěn v centru moravské metropole. Ubytování v eFi Hotelu Brno ocení každý motorkář. V eFi Hotelu Brno je parkování zajištěno na vlastních hlídaných parkovištích v areálu komplexu po celý den. Parkovací místo je možné rezervovat. eFi Hotel Brno disponuje 87 prostornými apar...



TOPlist