yamaha_demo_tour




Výstava Motocykl 2003

Kapitoly článku

Suzuki


U Suzuki se bylo na co dívat. Novinkami byly modely: SV 650, SV 650S , dále velmi očekávaná GSX-R 1000 . A samozřejmě také nový model SV 1000 a SV 1000S .

Ducati, Benelli


Červená barva zavládla jako hlavní u stánků Ducati a Benelli. Tito tradiční italští výrobci sportovních motocyklů představily své nové modely. Hlavně Ducati své novinky pro rok 2003, kterými jsou 999, 999S, 749 a 749S . Pozornost se věnovala hlavně novému modelu 999S, který disponuje 136ti koňskými silami a točivým momentem 106 Nm. při 8000/min.

Akce


V průběhu celého trvání výstavy bylo možné sledovat několik doprovodných programů. Já jsem na výstavě zastihl modní přehlídku nové kolekce koženého oblečení Dainese a Alpinestars. Před průmyslovým palácem měli nejen malí motorkáři možnost vyzkoušet jízdu na minibicích.

Přestavby v Křižíkově pavilonu E


Ten kdo neměl ještě výstavy dost, mohl navštívit pavilon E, kde bylo vystaveno několik desítek přestaveb. Většinou ve stylu chopper. Zde je několik vybraných exponátů.

Závěrem


Celkově si myslím, že se výstava povedla. Každý kdo v těchto dnech navštívil výstaviště v Holešovicích, se mohl pokochat výrobky většiny světových značek a věřím, že si každý našel to své.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist