yamaha_mt09




Výstava MOTOCYKL 2005

Přesně za měsíc se pro širokou veřejnost opět otevřou brány výstaviště v Holešovicích v Praze, kde budou představeny motocyklové novinky roku 2005 pro český trh. Je tu výstava Motocykl.

Výstava se již tradičně uskuteční jak v celém Průmyslovém paláci, v Křižíkových pavilonech C, D a E, tak i na volné ploše. V Křižíkově pavilonu E je umístěna prodejní část. Kromě oficiálních výrobců motocyklových značek, příslušenství a oblečení vás na výstavě poprvé uvítá také stánek serveru Motorkáři.cz, který bude umístěn v levém křídle Průmyslového paláce. Budeme rádi, když nás přijdete navštívit a osobně se seznámit se službami, které náš portál provozuje. Na stánku budete moci samozřejmě využít on-line připojení na náš server. Na výstavě nebudou chybět také doprovodné akce jako půjčování skútrů, ukázka trialů, exhibiční a předváděcí jízdy a autogramiády. Na našem stánku se můžete těšit na autogramiádu Igora Kalába, Tomáše Mikšovského, Václava Bittmana a Michala Javůrka. Tomu je server racing.motorkari.cz mediálním partnerem. Michalův motocykl Suzuki GSX-R 1000 K3 si můžete prohlédnout na našem stánku. V pátek a v sobotu vám bude Michal Javůrek připraven zodpovědět také vaše dotazy.

Odkazy na TZ:


  Tisková zpráva serveru Motorkáři.cz
  Press release Motorkari.cz

Jaké novinky můžeme na výstavě vidět ?


Aprilia Pegaso 650 Strada
BMW K1200S
Honda FMX 650
Kawasaki Z 750S
Moto Guzzi Breva 1100
MZ 1000SF
Suzuki Intruder M800
Yamaha MT 01 Většinu novinek pro rok 2005 jsme pro vás nafotili a popsali již na výstavě Intermot v Mnichově. Právě v březnu v Praze budou oficiálně představeny pro český trh.

Odkazy na minulé výstavy:


  Speciální příloha k výstavě Motocykl 2004
  Reportáž výstava Motocykl 2003
  Reportáž výstava Motocykl 2002
  Reportáž výstava Motocykl 2001

Užitečné odkazy:


  Oficiální stránky výstavy Motocykl

Datum konání pro veřejnost:


10.3. - 13.3. 2005

Otevírací doba výstavy:


čtvrtek - pátek 10:00 - 21:00 hodin
sobota 10:00 - 20:00 hodin
neděle 10:00 - 17:00 hodin

Vstupné:


120,- Kč

Jak se dostat na výstaviště:


Na motorce nebo autem Z jihu a východu to je jednoduché:
po D1 a dál po magistrále POŘÁD ROVNĚ okolo Václaváku, pak přejedete řeku, další 1 km stále rovně až k železničnímu přejezdu, tam silnice zahýbá doprava, vy se dáte malinko vlevo (podél prodejny A-Spirit - Aprilia-Guzi-Yamaha) a po 100m jste na křižovatce u parkoviště Výstaviště. Ze severu:
přijedete po Teplické dálnici a jedete stále rovně na centrum. Až přejedete řeku, sjeďte doprava a pokračujte ještě cca 500m podél kolejí tramvaje a jste na výstavišti. Ze západu:
od Plzně - jeďte podle ukazatelů na centrum, až se dostanete na magistrálu a dále podle pokynů v prvním odstavci (Z jihu a východu). Jde to i kratší cestou přes Letnou, ale tu si raději nastudujte z mapy. Jinak (Autobus/vlak/MHD) Pokud vám jede vlak až na nádraží Holešovice, máte vyhráno, jinak po příjezdu do Prahy sedněte na metro a dopravte se do stanice Nádraží Holešovice (konečná stanice trasy C), kde můžete využít toho, že v Praze platí jízdenky i na přestupy, a sednout na tramvaj 5, 12, 14, 15 nebo 17 a popojet jednu stanici přímo před vstupní bránu výstaviště, nebo ten kilometr popojít pěšky podle uvedené mapky.

Parkování

Motorky:
přímo před vstupem na výstaviště (pozor, nehlídané), nebo na placeném hlídaném parkovišti před sportovní halou - motorka se vždycky vejde. Auta:
placené hlídané parkoviště před sportovní halou. Ale dá se slušně zaparkovat i v okolních ulicích, jen pozor na zákazy stání.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist