Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
dj_hroch píše: Jo, Monro mám rád také Stavím se cestou z oběda na kávičku, zákusek a naberu zásoby Některé kávy mají pražené trochu více, ale na tu mou domácí pohodičku to stejně nepoznám.
To Kodo je podle mě lepší, a ještě k tomu levnější...ale v Olomouci, no
Monro má výhodu, že ho mají kousek od práce a navíc i v NCKrpole
Jinak já jsem samozřejmě taky amatér, ale často cestuju do Itošky kvůli práci, tak jsem poučený amatér