P.S. jestli se to chytne přidám pár svých vyhlášených receptu
špíz ala jaryn bůček
Naposledy editováno 01.02.2009 00:15:16
2 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz
HanysRR>Jako nechci být kverulant, ale dát do něčeho prefabrikát Lečo, nebo dát si ke smetanové omáčce Veltlín je barbarství :) Jinak některé recepty vypadají výborně. Já mám třeba strašně rád slovenskou kapustnicu (v podstatě zelňačka s hodně fermentovanou klobásou a švestkama), nebo irské hovězí guláš na černém pivu a naprostá delikatesa pro mě - skopové v jakékoliv úpravě :)
Ale houby, musíš vědět který lečo koupit. Stejný je to s kečupem, hořčicí, masem... Jde o chuť výsledku, ne co tam nasypeš.