Téma: Kuchaři na motorkari.cz
 
31.1.2009 v 17:38
Zdar lidi, tak mě napadá jestli jsou mezi námi i takoví kteří mají jako dalšího koníčka vaření. Ja když mám čas, vařím strašně rád, ale někdy už nemám nápady co vařit. Takže jestli se chcete podělit o nějaké skvělé recepty pište pište rád se naučím něco nového.
P.S. jestli se to chytne přidám pár svých vyhlášených receptu

špíz ala jaryn bůček

Naposledy editováno 01.02.2009 00:15:16

2 reakcí na tento příspěvek Kuchaři na motorkari.cz

1.2.2009 v 08:17 | Nahoru | #1
Jako nechci být kverulant, ale dát do něčeho prefabrikát Lečo, nebo dát si ke smetanové omáčce Veltlín je barbarství :) Jinak některé recepty vypadají výborně. Já mám třeba strašně rád slovenskou kapustnicu (v podstatě zelňačka s hodně fermentovanou klobásou a švestkama), nebo irské hovězí guláš na černém pivu a naprostá delikatesa pro mě - skopové v jakékoliv úpravě :)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

1.2.2009 v 11:49 | Nahoru | #2
HanysRR> to byla asi narážka na mě, ale proč barbarství? Veltlín sám o sobě voní jako lipový květ, takže nevidím důvod, proč by nemohl být vhodný k nasládlé (v mém případě přímo smetanové medové) omáčce.

(reakce na) Kuchaři na motorkari.cz

1.2.2009 v 14:24 | Nahoru | #3

HanysRR>Jako nechci být kverulant, ale dát do něčeho prefabrikát Lečo, nebo dát si ke smetanové omáčce Veltlín je barbarství :) Jinak některé recepty vypadají výborně. Já mám třeba strašně rád slovenskou kapustnicu (v podstatě zelňačka s hodně fermentovanou klobásou a švestkama), nebo irské hovězí guláš na černém pivu a naprostá delikatesa pro mě - skopové v jakékoliv úpravě :)



Ale houby, musíš vědět který lečo koupit. Stejný je to s kečupem, hořčicí, masem... Jde o chuť výsledku, ne co tam nasypeš.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist