Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
To mlíko souvisí s chovaným plemenem skotu. Dneska se chová téměř výhradně Holštýnská, která má vyšší dojivost, ale na mlíku už nejsou zátky másla ve sklenici, které se musely promáčknout prstem aby šlo mlíko nalít jak pamatuju z dětství. A taky se na mlíku po vychladnutí netvoří škraloup, kterej jsem nesnášel a taky jsem se po něm jednou poblil.
Borntobewild> anebo jen nebylo homogenizovaný. Když máme někdy farmářský, i ta zátka je. Jinak nevím co kupujete za mlíko, ale škraloup se u nás dělá teda běžně z normálního neUHT mlíka. Sorry jako