Téma: Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
 
9.12.2016 v 12:29
NOVÁ ANKETA - do jaké kategorie se počítáte. Hlasujte dole. Výsledky staré ankety (celkově pro/proti) jsou uloženy na straně 120 v příspěvku č. 3589.

Víte co, vážená vládo?

BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE

na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!

šmejdi a zmetci






Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15

Blokovaní uživatelé: Pipla, kingofpraha
Anketa: Váš názor na zákaz kouření v hospodě:
Kouřím a zákaz mi vadí
24%
47
Kouřím a zákaz mi nevadí
7%
13
Nekouřím a zákaz mi vadí
36%
70
Nekouřím a zákaz mi nevadí
30%
58
Je mi to ukradený, do hospody nelezu
3%
5

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

17.12.2017 v 20:03 | Nahoru | #1

gugo píše: JO nedavno jsem jel vecer Prahou, asi tak kolem 22:30 A nechapal jsem proc pred kazdou hospodou stoji hluk lidi. Jsem si rikal jestli jsou jako nekde firemni akce a ty lidi se srucujou ze prijdou spolecne nebo odjedou spolecne. A vono hovno to byli kuraci co museli stat venku a hulit.
TVL ja byt kurak, tak za tuhle denonestaci, asi zacnu nabadat k obcanske neposlusnosti (minimalne). SIce je to chujovina, ale v zasade me to prijde jako dost markantni znasilneni spolecnosti.



s tímto souhlasím. Ostatně, v podstatě to zde meleme od začátku vlákna. Jako největší problém vidím (a asi většina odpůrců) absolutně neomluvitelnou invazi státu do soukromí.

gugo píše: Yura> pestujes tabak ? Neni k tomu nahodou potreba najaky spesl teply podnebi ?



To není moje fotka, ukradnul jsem ji z netu, jen jako názornej příklad.

Ale k věci - jsem v zahradnickém oboru původně vyučen, bohužel už přes 20 let se tomu nevěnuju. Leccos ale v hlavě zůstalo. Pěstování tabáku není problém, jsou i evropské odrůdy, zvyklé na chladnější podnebí, než je světoznámý karibský tabák. Běžně jej pěstovali za socialismu např. Maďaři nebo Srbové. (pamatuješ např. na cigára BT, Select, MT, a další?) Za II. války se pěstoval v Čechách zcela normálně, na zahradách. I můj děd to měl. Tabák je strašně náročnej na vláhu, a slunce (světlo, ne vedro) - to je jedinej problém s pěstováním. A někdy molice, to je taky pěkný svinstvo. Když moc často přesychá a pak je přemokřenej, tak ztrácí to Ňam Ňam z listů. Okrasnej tabák jsme v zahradnictví pravidelně pěstovali, a rostlo to jako krávy - ale ten je pro hulení nepoužitelnej. Klíční rostliny jsou velmi náchylný na jarní mrazíky, a až do Ledovejch je lepší držet to v pařeništi nebo skleníku. Pak už můžou ven. Tabák jsou rostliny jako hovada, klidně ke 3 metrům. Semeno je droboučký, zhruba 1/4 makovýho semena. Občas se dali i sehnat. Teď nevím, už to nesleduju.
Ale bacha: hlavní vliv na chuť tabáku při kouření má způsob zpracování listů! Listy se překládají, odrolují (jsou chlupatý jak p..a, a ty chlupy musej pryč), pak musí nějakou dobu fermentovat v balíkách (jako když kopíš seno - stejnej efekt), a musí se to hlídat, protože to listí je náchylný na plísně, který ani nevidíš ale chuť to úplně zlikviduje. Právě tohle je zásadní středoevropskej problém, kterej většinu domácích pokusů pošle ke dnu.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

18.12.2017 v 09:38 | Nahoru | #2
Yura> Hele ja jediny co pestuju je travnik... to jsm schopen zasadit , zalej a posekat. Vsechno ostatni je pro ve vyssi divci
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist