2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
prackarr píše: přesně tak. i tlačenku lze zamrazit, když víš , jak.
zamrazit lze všechno, neříkám že to nejde. Ale už to nikdy nebude jako před tím, než jsi to do toho mrazáku dal. Jasně, i tlačenku dám do mrazáku, a když ji vyndám, nebude jako čerstvá, poznám to, stejně jako u toho uzeného. Ale říct, že mám plnej mrazák uzeného, t.j. udit abych to narval do mrazáku, to je opravdu blbost to dělat. Ale klidně si Ostravskej ostrov rozšiřte o polostrov Tišnov.1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
splasenytrubky píše: zamrazit lze všechno, neříkám že to nejde. Ale už to nikdy nebude jako před tím, než jsi to do toho mrazáku dal. Jasně, i tlačenku dám do mrazáku, a když ji vyndám, nebude jako čerstvá, poznám to, stejně jako u toho uzeného. Ale říct, že mám plnej mrazák uzeného, t.j. udit abych to narval do mrazáku, to je opravdu blbost to dělat. Ale klidně si Ostravskej ostrov rozšiřte o polostrov Tišnov.
Mě termín "plnej mrazák uzeného" nepřijhde, jako že tam nemá nic jiného. Jen jako řečnický obrat. Když vyudím 20 kg masa, 5 sním, 5 zavařím a 10 zamrazím, tak řeknu, že mám plný mrazák uzeného a při tom tam mám 150kg jiných pochutin. Pokud vyudíš 20 kg masa, nezbyde ti nic jiného, než část zamrazit. Když vyudíš tři šrůtky, tak to sežereš. Napsat ale, že do mrazáku dá uzené jen chachar je uplně mimo. Je to stejná kokotina, jako kdybych napsal, že bydlet v Roudnici nad Labem může jen idiot. Myslím, že to bylo od tebe zbytečné a napsat to někdo jiný o tom uzeném, jak creck, tak bys to nikdy nenapsal...splasenytrubky píše: zamrazit lze všechno, neříkám že to nejde. Ale už to nikdy nebude jako před tím
jj, poznat to vetsinou (krome treba nanuku samozrejme) je, u nceho vic, u neceho min.. u uzenin obecne to je poznat rekl bych dost, a treba takovy jehneci je po zamrazeni vylozene k nezrani
splasenytrubky píše: udit abych to narval do mrazáku, to je opravdu blbost
presne tak