WorldWCR – V testu zajela nejrychleji Carrasco, Ouředníčková pátá

V pátek pokračoval druhým dnem oficiální test nového šampionátu žen FIM Women's Circuit Racing World Championship (WorldWCR). Nejrychlejší čas nastavila Španělka Anna Carrasco, Češka Adéla Ouředníčková byla v kombinaci časů pátá nejrychlejší. První závody WorldWCR jsou na programu v Misanu v rámci superbikového víkendu MOTUL FIM Superbike World Championship 2024.

Nejrychlejším jezdcem oficiálního testu v italské Cremoně je Španělka Ana Carrasco (Evan Bros Racing Yamaha Team), která v pátek odpoledne zajela kolo okruhu časem 1’41,446 sekundy. Mistryně světa WorldSSP300 z roku 2018 byla jediná s kolem pod minutu dvaačtyřicet sekund. Na druhé pozici uzavřela testování Italka Roberta Ponziani (Yamaha Motoxracing WCR Team), třetí v pořadí je další Španělka Sara Sanchez (511 Terra&Vita Racing Team).

Čtvrtým časem 1’43,124 sekundy získala pozici v Top5 Beatriz Neila (Ampito / Pata Prometeon Yamaha). Pátá v pořadí je česká jezdkyně Adéla Ouředníčková (DafitMotoracing), jejíž maximum na kolo mělo hodnotu 1’43,261 sekundy. Češka v testech ukázala, že jejím cílem bude právě umístění v první pětce.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist