2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
A to jsme zavařovali každý rok spoustu let. Ale mražák to fakt ne (měli jsme dva), i když to maso bylo téměř bez vody
jarikGSXR píše: prackarr> Hele babička to nakládala v rosolu a to maso bylo jak čerstvé, rodičům se to už takhle nedařilo a fakt to maso mělo trochu jinou chuť jak říkáš .
A to jsme zavařovali každý rok spoustu let. Ale mražák to fakt ne (měli jsme dva), i když to maso bylo téměř bez vody
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
jarikGSXR píše: prackarr> Hele babička to nakládala v rosolu a to maso bylo jak čerstvé, rodičům se to už takhle nedařilo a fakt to maso mělo trochu jinou chuť jak říkáš .
A to jsme zavařovali každý rok spoustu let. Ale mražák to fakt ne (měli jsme dva), i když to maso bylo téměř bez vody
Na maso byli experti dederóni,jak jsme tam za komančů jezdili tak při domácích zabíjačkách valili všechno do masových konzerv,do plechovek,naprostá bomba,taky díky tomu že to uměli nakořenit různým kořením které se ani u nás nedalo koupit,opovi to tehda tak zachutnalo že si chtěl k nám na zabíjačku pozvat jejich řezníka My jsme dělali hlavně tlačenky no a jitrnice a jelita,maso se zmrazilo.