globalmoto_kveten





Téma: Babis ven!!!
 
10.3.2016 v 15:58
Omlouvam se tem kdož se domnívají ze politika sem nepatří. Omyl patří jelikož dusledky politiky současné vladni garnitury zijeme dnes a dene. Kazdy den nam , největším vyznavačům svobody a volnosti, malej kousek svobody ustipnou. Kapralskou metodou na principu kolektivní viny utahuji srouby ve vsem a vsude. Tu nam zvysi pokuty, seberou policii možnost prevence v podobě domluvy, tu nam zprisni bodovy system, potom zase v podstatě nesmis nic přidat na moto kvůli STK, zprisni motoskolu nemluve o podnikání. Za tim vsim stoji genius moci Babis a jeho nohsledi u Ano, strany jednoho muže. Pod peřinou tzv . protikorupční revoluce krade v miliardach (v ramci zakona Babis sobe) obelhava nas vsechny a pripravuje revoluci uplne jinou.jednoho rana se probudime a pujdeme na úřad do fronty na výjezdní doložku a devizovy příslib. Ostatne agrofertizace Česka už je téměř hotova.Babis ma ted všechno potrebny aby dokončil oligarchizaci Česka a stal se jedinym mocnym vladcem nad naší svobodou.jeste jednou se omlouvam ale nedalo mi to protoze me to neskutecne sere a zajímá me názor ostatnich svobodomyslnych motorkářů jestli třeba si to nemyslim sám. Diky a uspesnou sezonu vam vsem.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

8.4.2018 v 12:16 | Nahoru | #1
prackarr> Hele babička to nakládala v rosolu a to maso bylo jak čerstvé, rodičům se to už takhle nedařilo a fakt to maso mělo trochu jinou chuť jak říkáš .
A to jsme zavařovali každý rok spoustu let. Ale mražák to fakt ne (měli jsme dva), i když to maso bylo téměř bez vody

(reakce na) Babis ven!!!

8.4.2018 v 12:20 | Nahoru | #2

jarikGSXR píše: prackarr> Hele babička to nakládala v rosolu a to maso bylo jak čerstvé, rodičům se to už takhle nedařilo a fakt to maso mělo trochu jinou chuť jak říkáš .
A to jsme zavařovali každý rok spoustu let. Ale mražák to fakt ne (měli jsme dva), i když to maso bylo téměř bez vody

chyba může být i v tom mrazáku a pak v rozmrazování., Vsadím se, že když ti dám ochutnat uzené z mrazáku a nezamražené, že nepoznáš rozdíl. Já uzené zavařuji jen tehdy, když je ho moc a neujedli bychom to. Pak ale to maso udím max. 2 hodiny, víc ne. Maso, co se vyudilo, už nezavařuji. To dám radši do toho mrazáku. Jak už jsem psal, když toho udíš trochu, tak to ujíš, ale když zabiješ prase a máš toho moc, musíš s tím něco udělat, Jinak ti to vyschne a je to, jak žvýkačka. Takové uzené nemám moc rád.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!

8.4.2018 v 21:51 | Nahoru | #3

jarikGSXR píše: prackarr> Hele babička to nakládala v rosolu a to maso bylo jak čerstvé, rodičům se to už takhle nedařilo a fakt to maso mělo trochu jinou chuť jak říkáš .
A to jsme zavařovali každý rok spoustu let. Ale mražák to fakt ne (měli jsme dva), i když to maso bylo téměř bez vody


Na maso byli experti dederóni,jak jsme tam za komančů jezdili tak při domácích zabíjačkách valili všechno do masových konzerv,do plechovek,naprostá bomba,taky díky tomu že to uměli nakořenit různým kořením které se ani u nás nedalo koupit,opovi to tehda tak zachutnalo že si chtěl k nám na zabíjačku pozvat jejich řezníka My jsme dělali hlavně tlačenky no a jitrnice a jelita,maso se zmrazilo.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist