2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) 16 a půl roku? Za co?
Mléko od krávy je vhodné vařit hlavně proto, že lidé se z něj jinak poserou, může za to jednoduchá absence enzymů na jeho trávení. Nicméně pasterace vznikla z úplně jiného důvodu, stačí když si při dojení "stréc" neumyje ruce a máš úplavici nebo aspoň nějakou hezkou formu E. coli jako z praku. Nepasterované mléko tedy není nebezpečné, pokud dodržuješ zásady čistoty a máš zdravou krávu, čistého zemědělce a vydezinfikované mlékárenské zařízení..
A zajímalo by mě, jakým nářečím se pokoušíš hovořit, za kombinaci "stréc" a "hómelesákoj" bys asi dostal po hubě na Slovácku i Královéhradecku...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) 16 a půl roku? Za co?
A když zmiňuješ ta "nářečí", tak ta moc neřeším, pochytal jsem jich tolik, že se mně pletou dohromady a leckdy se holt "zapomenu". A třeba když přivalím zrovna do štádlu, většina lidí to naopak oceňuje a je s nimi úplně jiná komunikace, když zjistí, že znám hantec. Ale to už je mimo diskusi.
Dr.Houba píše: J.M.K.> takže popořadě, přehnaná čistota je špatná stejně jako přehnaná špína. Pokud jste dali kluka s poruchou imunity do chléva, šance že to nepřežije je mnohem větší než šance, že se mu imunita zázračně spraví.
Mléko od krávy je vhodné vařit hlavně proto, že lidé se z něj jinak poserou, může za to jednoduchá absence enzymů na jeho trávení. Nicméně pasterace vznikla z úplně jiného důvodu, stačí když si při dojení "stréc" neumyje ruce a máš úplavici nebo aspoň nějakou hezkou formu E. coli jako z praku. Nepasterované mléko tedy není nebezpečné, pokud dodržuješ zásady čistoty a máš zdravou krávu, čistého zemědělce a vydezinfikované mlékárenské zařízení..
A zajímalo by mě, jakým nářečím se pokoušíš hovořit, za kombinaci "stréc" a "hómelesákoj" bys asi dostal po hubě na Slovácku i Královéhradecku...
+1