Díky moc všem, kdyby měl někdo i foto bylo by to ideální.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pečená žebra
sislon píše: nevím jak z kance, ale já měla žebra z srny a ty byly echt masný, když se upekly v torubě se zelím a naloženy do marinády z grilovacího a olivového oleje vyloženě po schladnutí bylo cítiti ten,,jelení,,loj
Ze srny jelení loj asi nějakej mutant, neee
Zvěřina a skopový je poživatelný jen horký, to si zapamatuj. Naprosto základní poučka, studený se to fakt nedá.
Majklos píše: Ze srny jelení loj asi nějakej mutant, neee
Zvěřina a skopový je poživatelný jen horký, to si zapamatuj. Naprosto základní poučka, studený se to fakt nedá.
já jen že to chutí připomínalo tu známou pomádu na rty Jelení lůj ne že ze srny byl jelení lůj
Naposledy editováno 04.07.2013 20:01:08