Téma: Pečená žebra
 
1.7.2013 v 22:26
Kolegové, vím že je zde mezi námi spoustu labužníků, proto se na všechny obracím se dotazem na osvědčený recept na pečené žebra(v troubě), případně nějakou omáčku k tomu.
Díky moc všem, kdyby měl někdo i foto bylo by to ideální.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pečená žebra

4.7.2013 v 00:01 | Nahoru | #1

sislon píše: nevím jak z kance, ale já měla žebra z srny a ty byly echt masný, když se upekly v torubě se zelím a naloženy do marinády z grilovacího a olivového oleje vyloženě po schladnutí bylo cítiti ten,,jelení,,loj



Ze srny jelení loj asi nějakej mutant, neee
Zvěřina a skopový je poživatelný jen horký, to si zapamatuj. Naprosto základní poučka, studený se to fakt nedá.

(reakce na) Pečená žebra

4.7.2013 v 20:00 | Nahoru | #2

Majklos píše: Ze srny jelení loj asi nějakej mutant, neee
Zvěřina a skopový je poživatelný jen horký, to si zapamatuj. Naprosto základní poučka, studený se to fakt nedá.


já jen že to chutí připomínalo tu známou pomádu na rty Jelení lůj ne že ze srny byl jelení lůj

Naposledy editováno 04.07.2013 20:01:08
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist