Téma: Zase to žrádýlko...
 
20.5.2013 v 21:24
Přátelé a kamrádi!

Neboli zdar jak sfiňa!

Chtěla jsem poprosit všechny i samo (nekamarády),kolemjdoucí, kámoše motrkáře,kámošky motorkářky,babičky,tetičky,maminky,milence,milenky,domácí puťky,prostě ty,co milují jídlo......aby sdíleli tuto moji "kulturní vložku"!

Sbírám recepty,nejlépe s "vydařeným" fotem,kde je poznat,co jsme "zhruba" uvařili.....ale i jiné zajímavé recepty bez fota.

Tzn.Ingredience-příprava(letem světem)+foto
Klidně i děcká jídla,kojenecká výživa,deserty,předkrmy,pomazánky,grilovačky atd.atd. Jde mi opravdu o jídlo,jako takové....NE chlastačku,kde Jarmila leží V DORTĚ)))))))
Pokud máte něco v archívu,nebo chtěli vyfotit jedním "blikem" nedělní oběd,budu ráda.budu vděčná,budu happyyyyyyy

Vím,že umíte,víte a je tu plno podceňovanejch machrů,co doma vytváří neuvěřitelný nebo "jen" prostě moooc chutný věci

Pokud by chtěl někdo něco upřesnit nebo mi poslat nějakou fotečku+sběžně recept,prosím na INFO : PM

Předem moc děkuji za to že to rozšíříte a něco MI uvaříte.))))))))

S pozdravem AŤASKA MRK!

Tzn.fakt zakládám vlákno,kdo umí,ten umí....vím,že mě v tom nenecháte!

Naposledy editováno 28.05.2013 22:18:23

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zase to žrádýlko...

21.5.2013 v 14:57 | Nahoru | #1
KubaLC8> Základem úspěchu je koupit kvalitní maso, pak se na tom nedá nic pokazit.
Pokud ale koupíš kus staré, šlachovité krávy u řezníka podvodníka, tak ti z toho vždycky vyjde podrážka, ať se snažíš, jak chceš.

(reakce na) Zase to žrádýlko...

21.5.2013 v 15:03 | Nahoru | #2

MaPet píše: KubaLC8> Základem úspěchu je koupit kvalitní maso, pak se na tom nedá nic pokazit.
Pokud ale koupíš kus staré, šlachovité krávy u řezníka podvodníka, tak ti z toho vždycky vyjde podrážka, ať se snažíš, jak chceš.


Tak tak, to je i mé smutné poznání.
Pokud máš smůlu při nákupu masa, už to spravit nejde (a někdy to na tom mase fakt nejde poznat...).

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zase to žrádýlko...

21.5.2013 v 16:27 | Nahoru | #3

MaPet píše: KubaLC8> Základem úspěchu je koupit kvalitní maso, pak se na tom nedá nic pokazit.
Pokud ale koupíš kus staré, šlachovité krávy u řezníka podvodníka, tak ti z toho vždycky vyjde podrážka, ať se snažíš, jak chceš.



jasny, kvalitni maso je zaklad, ale i tak. Delal jsem to jednou a dopadlo to tak ze jsem malem chcipl vycerpanim nez jsem to polkl
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist