1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Holky je to pravda???
Já ho tedy nejraději přírodně, nebo s česnekem, popř. paprikou. Ale fakt je, že v našich zeměpisných šířkách si maso lidi moc nepokapávají citronem, jak tomu byva na vychod od nas.
Já dělal o víkendu dýňovou polívku se zázvorem. Prvně, ale povedla se.
Horneťák píše: Karlie> Bůček na citronu děláš jako bůček na citronový kůře, nebo na citronový trave, nebo na platcích citronu?
Já ho tedy nejraději přírodně, nebo s česnekem, popř. paprikou. Ale fakt je, že v našich zeměpisných šířkách si maso lidi moc nepokapávají citronem, jak tomu byva na vychod od nas.
Já dělal o víkendu dýňovou polívku se zázvorem. Prvně, ale povedla se.
Opečeš plátky bůčku, pak hodíš do trouby na pekáč, sléváš tuk - do toho pak vmícháš malou hrst cukru, necháš to zkaramelizovat a nakonec tam vycucneš tak 1,5 citronu a v závěru tim zaliješ ten bůček
Medvědův recept a je to luxus!
Zázvor nemam ráda, ale dýňová polévka je dobrá