Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28
Fotečky jse nestíhal tak až budou odpočívat na půdě tak snad je stihnu zvěčnit.
e-omluvte kvalitu,foťák v mobilu je bez blesku a za světla jsem se tam nedostal,každopádně chutnaj a ta vůně.
Naposledy editováno 15.12.2013 20:52:06
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
Nemaje foťák,tak sem nefotil a si už nenafotím, protože se po nich jenom zaprášilo.
25 kousků a už sou sežrané.
Púlka byla sypaná kmínem a hrubo solí- druhá půle mákem.
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
Dle receptu Ládi Hrušky.
29kousků
nemaje foťák(půjčil sem kamarádovi)
nemohu vyfotit
Je to na sladko a je to jedlé......
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
předkrm - klobása na pivě a kečupu, dále pečená krkovice se zelím, zapečené fazolky v anglické slanině, kuřecí řízečky s olivami, nakládanými cibulkami a salátem s balkánským sýrem, na závěr štrůdl, káva, limonáda. Vše bez přílohy. Měli tak i žraločí steaky, ale ty jsem už nezvládnul.
dobrou chuť přeje Kocour
jo a bylo tam jen asi 5 lidí.
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
to co tam chci dát z odřezků tak upeču a umelu, upeču s kmínem a solí ze 2/3 (Takže ne uplně doměka) celé vodou trochu podlité laloky, nebo bůčky a taky umelu no a přidám játra, samo že syrová umletá. Vše i s výpekem promíchám, osolím, opepřím a přidám přiměřeně mletého nového. Nic víc. Žádná cibule, česnek ani jiné koření.
Dám metly do šlehače a pěkně ten vonící materiál našlehám aby se pěkně spojil.
Pak plním do skleniček tak aby nebyly uplně plný. Hrdlo otřu papírovou utěrkou pokud možno do sucha aby víčko chytlo. No a skleničky naskládám do hrnce, zaleju vodou pod hrdlo nejmenší skleničky a 2 hodiny zavařuju při cca. 90°C. Nemělo by se to vařit aby mastnota ze sklínek nevyprskala. No a už se těším na ráno až ji posnídám
Naposledy editováno 12.02.2014 22:01:51