Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............

Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

12.2.2014 v 21:54 | Nahoru | #1
kocour1> stará dobrá klasika. Nic nevymýšlím, nepřidávám, nevážím, neměřím a jsem divnej, ale neochutnávám) myslím zasyrova)))
to co tam chci dát z odřezků tak upeču a umelu, upeču s kmínem a solí ze 2/3 (Takže ne uplně doměka) celé vodou trochu podlité laloky, nebo bůčky a taky umelu no a přidám játra, samo že syrová umletá. Vše i s výpekem promíchám, osolím, opepřím a přidám přiměřeně mletého nového. Nic víc. Žádná cibule, česnek ani jiné koření.
Dám metly do šlehače a pěkně ten vonící materiál našlehám aby se pěkně spojil.
Pak plním do skleniček tak aby nebyly uplně plný. Hrdlo otřu papírovou utěrkou pokud možno do sucha aby víčko chytlo. No a skleničky naskládám do hrnce, zaleju vodou pod hrdlo nejmenší skleničky a 2 hodiny zavařuju při cca. 90°C. Nemělo by se to vařit aby mastnota ze sklínek nevyprskala. No a už se těším na ráno až ji posnídám





Naposledy editováno 12.02.2014 22:01:51

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

13.2.2014 v 09:13 | Nahoru | #2
wert> já to nepeču ale vařím, myslíš že je v tom rozdíl v chuti ?
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist