Šestý podnik MS Superbike – Most

Kapitoly článku

Pravidla vstupu pro diváky

Podmínky vstupu pro diváky se řídí podmínkami MZ a mimořádnými opatřeními vlády ČR (bod 16 - podmínky pro vstup osob do vnitřních a venkovních prostor nebo pro účast na hromadných akcích).

Při příchodu musí všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu:

  • doložit negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní
  • doložit negativní POC (tzv. antigenní) test starý nejvýše 72 hodin
  • doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce
  • aplikaci očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní

Pro rychlé odbavení doporučujeme stáhnout aplikaci Tečka.

Vstup do areálu Autodromu:

Divácká zóna je otevřena v pátek, sobotu a v neděli vždy od 8.00 hodin.

Předprodej vstupného je zahájen za zvýhodněných podmínek - ZDE

Na domácí mistrovství světa superbiků se těší a všechny zve Jan Šťovíček, prezident Autoklubu ČR, národní autority pro motorsport, který se o zařazení podniku do kalendáře WSBK významně přičinil. „Je to kolektivní práce, moc děkuji Matěji Smržovi, panu Zajíčkovi z Mostu, ale i všem, kteří pořádání této významné akce světového významu podpořili, obchodním partnerům i vládě České republiky. My se letos pořádně činíme, českým fanouškům jsme zajistili rekordních dvanáct závodů světových šampionátů motocyklového sportu. Zatím máme za sebou plochou dráhu na Markétě v Praze, motokros v Lokti a supermoto ve Vysokém Mýtě, po všech stránkách dopadly na jedničku. Prapor České republiky držíme ve světovém měřítku pořádně vysoko! Superbiky v Mostě jsou po absenci MotoGP podnikem silničních závodů motocyklů roku. Přijďte se všichni podívat, bude to stát za to!

Informace pro diváky mířící do Mostu

Pro mostecký okruh, region, i celou Českou republiku znamená nadcházející závod velkou pozornost celého světa. Mnozí z jezdců i diváků dorazí do Mostu úplně poprvé. Na všechny, kteří se rozhodnou zažít jedinečnou atmosféru závodu mistrovství světa na vlastní kůži, čeká vedle adrenalinového klání nejrychlejších sériových motocyklů i bohatý doprovodný program. Ten láká na Paddock show, rozhovory s nejlepšími jezdci, vystoupení stunt ridera Martina Krátkého, leteckou show akrobatického pilota Petra Kopfsteina, nebo premiérovou zastávku Roadshow 13:minut od BESIPU.

Pro fanoušky jsou připraveny i kempy a dostatek parkovacích kapacit. Město také zřídilo velké tábořiště na nedalekém Hipodromu. Návštěvníci budou muset při vstupu standardně předložit test, případně potvrzení o očkování nebo prodělané nemoci covid-19. Ti, kdo nevyužijí možnost zakoupit zvýhodněné vstupné v předprodeji, si budou moci zakoupit vstupenky také na místě.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Sečus přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist