V Liberci Mistrovství světa Freestyle Motocross

V liberecké Tipsport Areně se již příští týden pojede historicky první závod mistrovství světa ve Freestyle motokrosu v České republice.

Historická událost pro naší zemi se chystá na příští týden, kdy se ve středu 22. února 2007 pojede v liberecké Tipsport Areně první závod motokrosového mistrovství světa ve freestylu. ALTER EGO Production ve spolupráci s IFMXF připravuje závod ze seriálu NIGHT of the JUMPs FIM Mistrovství Světa, které se doposud jezdilo v deseti zemích dvou kontinentů. Nyní k desítce vyvolených států přibude i naše malá země, která však pro tento sport vyprodukovala již několik skvělých jezdců. V Tipsport areně se tak představí Libor Podmol, který je vicemistr světa v FMX, Petr Kuchař, Martin Koreň, David Rejsek, jako náhradník na divokou kartu je připraven Zdeněk Fusek. Mistrovství světa však do Liberce přitáhne i nejlepší jezdce této motocyklové disciplíny, divákům se představí devět nejlepších jezdců průběžného pořadí světového šampionátu, dále pak jezdci z USA, Austrálie, Francie, Německa, Švédska a dalších zemí.
Součástí závodů jsou i závodu ve skoku do výšky a nejlepší WHIP contest. Doprovodný program bude zastupovat exhibice na Pitbiku v podání amerických borců, kteří se představí na skocích dlouhých 10 metrů. K vidění budou takové triky jako back-flip, 360 a mnoho dalších. Nebude chybět ani exhibice na BMX v podální nejlepších českých jezdců a trampolín show v podání týmu juniorského mistra světa v akrobatickém lyžování Lukáše Vokatého.
Závod Mistrovství světa Freestyle motocrossu začíná v liberecké Tipsport Areně ve čtvrtek 22. února 2007 od 19:00 hodin. Podrobné informace nejen o prodeji vstupenek naleznete na serveru arény www.tipsportarena.cz nebo na stránkách pořádající agentury ALTER EGO Production na www.aepro.cz.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist