TZ Šrámek racing promotion

Horké počasí provázelo tréninky i kvalifikace, vichřice nakonec zhatila samotný závod seriálu mistrovství Evropy.

Ve dnech 12. – 13. června se tým Šrámek racing promotion vrátil na okruh v chorvatské Rijece, kde jeho jezdec Michal Filla v květnu na Alpe Adria Cupu vybojoval druhé místo. Tentokrát se bojovalo o evropské body.
Ve volném tréninku dosáhl Michal na osmou pozici, kterou v první kvalifikace ještě o jedno místo vylepšil. Pak přišly na řadu změny v nastavení převodovky a motoru. Druhá kvalifikace byla spíše smolná, mechanik musel zapracovat na celkové výměně rozbité spojky a jezdec Šrámek racing promotion odjel jen pět kol. Kvůli tomu spadl v kvalifikaci na deváté místo. Následovaly další práce na stroji.
Nemilé překvapení ale přišlo v noci. „Udělala se vichřice, která odnášela všude po depu stany. Náš se podařilo asi čtyři hodiny udržet, ale pak jsme ho za pomoci ostatních museli složit. Silný vítr se neutišil ani ráno a pořadatelé oznámili zrušení závodu pro nebezpečné počasí,“ popsal kuriózní situaci na rijeckém okruhu manažer týmu Jirka Šrámek.
Další závod čeká Michala Fillu a Šrámek racing promotion o posledním červnovém víkendu v holandském Assenu. Očekává se silná konkurence, do třídy 250cc je přihlášeno na 54 jezdců.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist