Třetí den testů na Daytoně

Na okruhu Daytona IR pokračovalo testování třetím dnem, kdy končili jezdci s pneumatikama Michelin. Již zítra se na stejném okruhu budou prohánět jezdci obouvající pneu Dunlop.

Na okruhu Daytona International Raceway na Floridě zakončila trojice Eric Bostrom, Steve Rapp a náš Vincent Haskovec testování pneumatik Michelin.
Dvojice týmu Valvoline EMGO Suzuki opět testovala stroje Suzuki GSX-R600, se kterými nastoupí do šampionátu Formule Xtreme, zatímco Eric Bostrom jezdil na stroji Ducati 999, se kterým se zúčastní příštího ročníku AMA Superbike.
Krátká informace z okruhu Daytona nehovoří o časech jednotlivých jezdců, ale oznamuje například, že eBoss absolvoval s novým strojem již první pád, když mu podklouzlo přední kolo při nájezdu do šikany. Eric se však z pádu rychle otřepal a za několik minut opět jezdil se svým strojem a ve své kombinéze s motýlkem (tentokrát však na kombinéze chybí zelená a bílá barva).
Na internetových stránkách týmu Valvoline EMGO Suzuki se také konečně objevily informace o angažování našeho Vincenta Haskovce. Dle těchto informací se český jezdec žijící v kalifornském Lake Elsinore, který v současné době prochází naturalizačním programem na amerického občana, představí v roce 2004 v šampionátu AMA Pro Racing právě za tento tým. Jeho dominantou bude šampionát Formule Extreme (obdoba našich Superstocků), ale představí se i v další třídě, která prozatím nebyla upřesněná. Vincent Haskovec skončil v letošním šampionátu AMA Superstock (750 ccm) na konečném třetím místě, když si připsal pět pódiových umístnění včetně vítězství na okruhu Road Atlanta.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist