Tiskové konference po závodech

Slova prvních tří jezdců po každém závodě v Mugellu najdete v tomto článku.

MotoGP:
Valentino Rossi - Vím, že vyhrát zde před všemi těmi fanoušky je opravdu senzační. Je obtížné vysvětlit jaké to je. Blahopřeji Lorisu i Maxovi. Viděl jsem v posledním kole z tabule od mechaniků, že mě chce Loris chytit a tak jsem zachoval chladnou hlavu a věnoval jsem se jízdě za vítězstvím. Držel jsem svou koncentraci i rytmus a zvítězil. Jistě to byla dobré podívaná. Jsem nesmírně šťastný.
Loris Capirossi - Je to fantastické, je to jako kdybych vyhrál. Dnes je velký den pro Ducati, pro všechny z nás, ale i pro fanoušky. Snažil jsem se jak nejlépe umím, snažil jsem se od začátku závodu, ale pak mě předjeli Max a Valentino. Valentino byl hodně rychlí a já měl velký souboj s Maxem, dokonce jsme se navzájem dotkli. Bylo velmi obtížné předjet jej, ale můj motocykl měl fantastickou maximální rychlost a tak jsem to zvládnul.
Max Biaggi - Dnes jsem jel na limitu, nemyslím si, že by někdo ode mě mohl žádat víc než toto. Třetí místo je dobrý výsledek, ale nyní již chci opravdu vyhrát. Dnes ráno ve Warm-Upu bylo již všechno dobré, znamenalo to, že tým vyřešil motorové problémy, které jsem měl včera. Měl jsem dobrý start a snažil jsem se zůstat vpředu, ale pak přijel Rossi. Překvapila mě Ducati, byla neuvěřitelně rychlá na cílové rovince.
250 ccm:
Manuel Poggiali - Toto je můj domácí okruh a tak jsem z vítězství nesmírně šťastný. Začal jsem dobře a snažil jsem se ujet všem. Když havaroval Randy, věděl jsem, že zvítězím. Tento výsledek je moc dobrý pro šampionát. Děkuji Aprilii, mým sponzorům a fanouškům.
Fonsi Nieto - V posledních závodech jsem měl problémy, nyní již je opět závodění lepší a lepší. Zůstal jsem s Poggialim a de Punietem do okamžiku než mé pneumatiky začaly hodně klouzat. Chtěl bych poděkovat mým přátelům a rodině, protože tohle je těžká doba, ale již se zlepšuje.
Franco Battaini - Z tohoto výsledku jsem velmi šťastný jedna kvůli sobě, ale i kvůli šampionátu. Třetí na tomto okruhu, před italskými fanoušky, je nejlepší možný výsledek. Nemohl jsem zůstat s Poggialim a Nietem a tak tohle bylo nejlepší co jsem mohl dosáhnout. Chtěl bych poděkovat všem přátelům a rodině.
125 ccm:
Lucio Cecchinello - Tohle byl můj desátý závod ve třídě 125 ccm na tomto okruhu, nikdy jsem zde nebyl na pódiu a tak je tohle vítězství opravdu fantastické. Chtěl bych všem poděkovat!
Daniel Pedrosa - Je to vynikající výsledek poté, co jsem začal na desátém místě a po mém pádu ve Warm-Upu. Chtěl bych poděkovat mým mechanikům, kteří připravili včas motocykl k závodu, chtěl bych poděkovat všem v týmu.
Pablo Nieto - Miluji tento okruh - získal jsem zde v loňském roce své první pódium. Závod byl hodně těžký, téměř dvacet lidí ve vedoucí skupině a k tomu na konci cílové rovinky všechno to předjíždění ze slipstreamu. Bylo to neuvěřitelné. Jsem velmi šťastný.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist