Tipovačka 2004

Vyhodnocení posledního kola tipovačky a vyhlášení kola dalšího.

V sekci SOUTĚŽ si můžete prohlédnout aktuální výsledky Tipovačky 2004 po závodech WSBK na Phillip Islandu a BSB v Silverstone.
Nyní již k dalšímu kolu této soutěže:
Tipujte přesný výsledek Igora Kalába a Václava Bittmana v závodě Mistrovství Evropy třídy 125 ccm, který se jede v neděli 4. dubna na okruhu Vallelunga. Stejného podniku, jenže ve třídě 250 ccm se zúčastní také náš Michal Filla, tipujte tedy i jeho přesný výsledek v závodě ME třídy 250 ccm.
Na okruhu California Speedway v americké Fontaně pokračuje profesionální šampionát USA. Tipujte tedy vítěze závodů třídy Superbike (POZOR: jedou se dva závody, musíte tedy rozlišit vítěze prvního a vítěze druhého závodu), dále vítěze závodu třídy Supersport, Superstock a Formula Xtreme.
Závodů AMA U. S. Superbike ve Fomtaně se pochopitelně zúčastní také náš Vincent Haskovec, tipujte tedy jeho přesný výsledek v závodě třídy Formula Xtreme a AMA Superstock.
Poslední tipování bude směřovat do Francie, kde se o tomto víkendu koná tradiční závod 24 hodin Le Mans. Tipujte tedy tým, který zvítězí v absolutním pořadí tohoto slavného závodu. Jako nápovědu můžete použít startovní listinu tohoto závodu.
Dle pravidel tipovačky je konec vkládání vašich tipů zcela jasný, přesto si dovolím připomenout, že tipování na ME ve Vallelunze končí v pátek v 9:30 hodin, tipování na AMA U. S. Superbike končí v pátek ve 2:00 hodin a tipování na 24 hodin Le Mans končí již ve čtvrtek v 10:30, kdy jezdci startují do prvního volného tréninku. Rozhodující pro uznání vašeho tipu je samozřejmě čas serveru, tedy čas zadání vašeho tipu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist