Soutěž o lístek na GP Německa

Chcete lístek na Grand Prix Německa? Stačí tipnout pořadí závodu třídy MotoGP v holandském Assenu, být ze všech tipujících nejlepší a máte jej doma.

Díky Bossovi můžeme vypsat tipovací soutěž, která má jako cenu lístek na Grand Prix Německa na Sachsenringu. Jedná se o lístek na všechny tři dny, tedy na kompletní program od pátku 16. července 2004 do neděle 18. července 2004. Tento lístek získá ten z vás, který nejpřesněji uhádne pořadí na všech bodovaných místech závodu MotoGP při Dutch TT v holandském Assenu, který se koná od 24. do 26. června.
Pravidla jsou jednoduchá. Na mou emailovou adresu zašlete své tipy na pořadí od prvního, do patnáctého místa. Za každé správné jméno, které vzejde z výsledků závodu MotoGP v Assenu, dostanete tolik bodů, kolik jich tento jezdec získá. Součet vámi získaných bodů pak určí celkové pořadí. Ten z vás, který získá nejvíce bodů, obdrží poštou lístky na Grand Prix Německa.
Co tedy musíte do emailu uvést: pořadí v cíli závodu MotoGP v Assenu, a to od prvního do patnáctého místa, dále vaše celé jméno a adresu, na kterou máme zaslat případnou výhru. Pokud neuvedete jméno a adresu pro zaslání výhry, nebudete do soutěže zařazeni, stejně jako když neuvedete patnáct jmen dle vašeho uvážení, které vytvoří bodované pozice závodu.
Zbývá již pouze dodat konec této soutěže a kontaktní email pro zaslání vašich tipů. Konec soutěže tedy bude ve stejném čase, jako je čas startu prvního jezdce do prvního volného tréninku v Assenu. V řeči čísel to je dne 24. června v 10:00 hodin (Dutch TT se jede tradičně o den dříve než ostatní Grand Prix a i konec tipování je tedy o den dříve než obvykle - již ve čtvrtek). Vaše tipy pak posílejte pouze na tuto adresu (znak (at) nahraďte klasickým zavináčem): racing(at)motorkari.cz.
Pokud něčemu nerozumíte, ptejte se v komentářích pod tímto článkem. Vaše otázka budou všechny zodpovězené.
Hodně štěstí ve vašich tipech

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist