Rolfo se připravuje na zkoušky

Na zkoušky z francouzské a španělské literatury se chystá italský tovární jezdec Hondy Roberto Rolfo.

Italský jezdec Roberto Rolfo již absolvoval krátké svezení se svým novým materiálem, tedy s tovární Hondou RS-W 250. Vše se odehrálo na začátku ledna ve španělské Valencii, kam se Robby vrátil i v těchto dnech. "Při prvním testování jsme měli druhý den špatné počasí, ale ten první den jsme otestovali nový rám, který na mě dost zapůsobil. S NSR jsem měl problémy v přední části a s polohou na motocyklu, na RSW se zdá být vše lépe vyřešeno", říkal Robby Rolfo o svém prvním seznámení s novým strojem. "Nyní bude snazší změnit mou pozici do zatáček."
Při prvních testech ve Valencii používal Roberto ještě starý motor, stejný jako Haruchika Aoki v sezóně 2002 a tedy motor se slabším výkonem než měl motor NSR 250 v roce 2002. "Nový a výkonnější motor budeme mít v brzké době, náš motocykl potom bude opravdu konkurenceschopný", říká Rolfo na adresu svého stroje.
Roberto Rolfo trávil svou dovolenou nejen v domě svých rodičů v Torinu, ale i ve svém domě ve Švýcarsku, kde se věnoval společně se svou přítelkyní zimním sportům. "Po všech únavných cestováních je příjemné zůstat nějakou dobu na jednom místě", říká Rolfo o svých volných dnech. "Každý den jsem cvičil, běhal, jezdil na kole a trochu lyžoval. Lyžuji rád, ale musím být velmi opatrný, je to nebezpečný sport a já bych se nyní nechtěl zranit."
Rolfo se nyní chystá také na další zkoušky v jeho studiu světových jazyků. "Dokončil jsem zkoušky v italském regionálním nářečí a anglické literatuře. Nyní doufám, že v březnu dokončím také francouzskou a španělskou literaturu. Budu to těžké najít si čas na studium, ale myslím, že v únoru před IRTA testy se nějaký čas najde", končí Rolfo svou zpověď o současném dění okolo jeho soukromého života.
Profil Robby Rolfa

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist