Nová tipovačka spuštěná !!!

Byla spuštěná nová tipovačka, který bude již pouze pro registrované uživatele. Vstup vidíte vpravo nahoře. V článku krátký návod na používání tipovačky.

Nejprve se musíte zaregistrovat a poté přihlásit. Oba úkony provedete v pravém menu nahoře, kde naleznete registrační a přihlašovací okno (viz obr. A). Při registraci postupujte dle registračních údajů. Závěrem vám bude přiděleno přihlašovací ID, které si zapamatujte (nejlepší je si ho někde poznamenat).


Po registraci a po přihlášení se vám namísto okna s přihlášením objeví několik nabídek, kde vyberete tu s názvem "Tipovací soutěž" (obr. B).


Po kliknutí na link "Tipovací soutěž" se dostanete přímo na stránku, kde uvidíte aktuální možnosti tipování. Červeně je vždy vlevo napsán název šampionátu, místo a kubatura. Vedle tohoto zadání je poté rozbalovací okno, ve kterém si po kliknutí vyberete jméno jezdce, o kterém si myslíte, že vyhraje daný závod. Vždy tipujte všechny vypsané závody stejným způsobem, tedy kliknutím na rozbalovací okno vyberete jméno jezdce, který dle vás zvítězí v závodě.
U každého závodu lze tipovat i přesná umístnění vybraných jezdců. Tyto jména naleznete vždy pod názvem závodu, kterého se účastní. Pokud tedy bude vypsaný i tip na přesné umístnění, musíte ho vyplnit do okna vedle jména jezdce, kam zapíšete číslicí umístnění dle vaší volby. Pokud si myslíte, že jezdec nedojede do cíle a to z jakéhokoliv důvodu, zapíšete číslici 0 (nula).


Vedle těchto povinných tipů je součástí každého kola tipovačky (není pravidlem) speciální otázka, na kterou se odpovídá slovy ANO nebo NE. Rozdíl je zde v tom, že se jedná o sázkový tip, tedy o tip, který vám v případě špatné volby odečte daný počet bodů z vašeho konta (stejně jako doposud). Musíte tedy z tohoto důvodu u této otázky zapsat nejen zda odpovídáte ANO nebo NE (dle výběru) i počet bodů, kolik vsázíte na tuto otázku (do okna pod otázkou).


Po vyplnění tipů a po případném vsazení na speciální otázku, musíte vše potvrdit odesláním tipu tlačítkem dole na tipovací stránce. Toto tlačítko nese název "Odeslat tipy".


Ukončení tipovačky proběhne vždy automaticky dle předem navoleného času. Tento čas můžete sledovat na hlavní straně tipovačky (na straně s výběrem tipů). Po uzavření tipovačky již nelze dále tipovat v daném kole.


Všichni dosavadní účastníci tipovačky o své body nepřijdete. Po vaší registraci vám budou přičteny na vaše konta. Jen je nutné se registrovat pod stejným Nickem či se stejným emailem.
Přejeme vám hodně úspěchů při vaší volbě vítěze. POZOR:
Množí se případy, kdy reklamujete, že vám nebyly přidělené body v případě sázky na speciální otázku a její správné zodpovězení. Při kontrole tipů v databázi bylo zjištěno, že většina případů nepřidělených bodů měla jednoho jmenovatele - vaše opětovné tipování, při kterém jste již speciální otázku nevyplnili a to ať vědomě či nevědomě.
Z tohoto důvodu mi dovolte jedno upozornění. Po zadání vašich tipů a po případném, vyplnění speciální otázky a po odeslání stránky kliknutím na tlačítko >Odeslat tipy< se vám musí vypsat modrým písmem text "Vaše tipy byly zaznamenány. Můžete je libovolně měnit až do uzávěrky tohoto kola." Pokud se vám tento text zobrazí, jsou vaše tipy v pořádku zaznamenané do databáze. Jestliže je chcete následně změnit, nezapomeňte vyplnit znova i speciální otázku (pokud chcete). Zde se totiž vyskytuje (dle záznamu z databáze) největší výskyt toho, že reklamujete nepřidělení bodů - zapomenete opětovně zadat u speciální otázky volbu ANO nebo NE a následně i vyplnit počet vsazených bodů.
Pokud jste v pořádku navolili své tipy a odeslali (objevila se vám věta o zaznamenání vašich tipů) a nechcete již měnit vaše tipy, neklikejte na tlačítko odeslat tipy, protože se může stát, že nevědomky odešlete něco, co ani nechcete.
Pokud se vám po odeslání neobjeví modrým písmem napsaná věta o správném odeslání tipů, opakujte vaše tipování (pozor na vyplnění speciální otázky) buď ihned, nebo vyčkejte na pozdější dobu.


Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist