Na dvere klepou i piloti GP

Britske mistrovstvi superbiku bude mit zrejme v pristi sezone hvezdne obsazeni. "Nezamestnanych" pilotu z MotoGP a WSBK je stale jeste nekolik.

Na dvere klepou "velka jmena"
V britskem mistrovstvi superbiku je misto v tymu Monstermob Ducati Team nejprestiznejsi. Nyni je jedno jasne, misto lonskeho mistra Shane Byrneho, ktery postoupil do MotoGP a ziskal misto ve staji Aprilia, pojede v roce 2004 Sean Emmett." Vetsi sanci ziskat domaci titul, jsem doposud nemel. Reynolds je sice favoritem, ale ja pojedu tovarni stroj 999!", tesil se 33-lety jezdec.
Dalsi z favoritu, mistr z lonskeho roku, Steve Plater se po rocnim pusobeni na Honde SP-2 vraci k tymu Yamaha - Virgin. "Ve Virgin tymu panuje rodinna atmosfera", popisuje situaci britsky exmistr.
V tymu Vitrans pojede jeden ze stroju Honda - Fireblade, australsky mistr Craig Coxhell. Do britskeho mistrovstvi se take vraci "Fogartyho obet", James Haydon.Ovsem v britskem mistrovstvi by chteli jet v pristi sezone i takovi jezdci jako jsou Andrew Pitt ci dokonce Noriyuki Haga. Oba dva sice doufali prave na uvolnene misto v tymu Monstermob Ducati, ale nyni by se spokojili i s jinym tymem. Ovsem japonsky pilot se stale jeste nevzdal nadeje na misto ve WSBK jako tymovy kolega Chrise Vermeulena. Pokud by se vse melo zvrtnout pouze na penezich tymu Ten Kate Honda, rysuje se jeste jina alternativa: Haguv manazer a take evropsky zastupce Hondy jednaji v techto dnech intezivne predevsim s Oscarem Rummim a ten ma o Hagu rozhodne zajem.
Take Spanel Gregorio Lavilla si hleda v britskem sampionatu angazma...

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist