Melandri opustil nemocnici

Dnes odpoledne japonského času opustil Marco Melandri nemocnici a vrátil se na okruh Suzuka, kde navštívil lékaře Mobilní kliniky.

Italský jezdec Marco Melandri, který si včera při havárii v rychlosti 200 km/h zlomil kotník, stehenní kos a nos, se dnes vrátil z nemocnice kde strávil noc do paddocku na okruhu Suzuka, kde v péči lékařů z Mobilní kliniky absolvoval několik vyšetření. "Minulou noc jsem spal asi pouze jednu hodinu", říkal po vyšetření Melandri. "Personál japonské nemocnice byl velmi dobrý a já jim musím poděkovat. Ale jsem rád, že jsem opět u italské Mobilní kliniky, oni jsou tak trochu jako má rodina."
Marco dostává nyní emailové zprávy z celého světa (informoval jsem dříve), které se snaží jezdce podržet a přivést ho na dobré myšlenky. "Děkuji všem za jejich zprávy, které jsem až doposud obdržel", říká jezdec a ještě se vrací ke svému zdravotnímu stavu. "Dostal jsem silné léky proti bolestem, tak mi je nyní trochu lépe. Již se těším na můj pondělní návrat domů."
K návratu Melandriho na okruh Suzuka se krátce vyjádřil i šéf Melandriho týmu, když řek, že je potěšen navrácením Marca na okruh. "Jsem rád, že bude zítra sledovat závod", říkal Davide Brivio na adresu Marca Melandriho.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist