Knihy k prodeji

Nevíte co s dlouhým a chladným večerem? Kupte si knihu o motocyklovém sportu. V článku naleznete seznam s velkým množstvím knih let minulých i naprostých novinek.

Okurková sezóna je v plném proudu. Jezdci se pomalu začínají zbavovat Vánočních klobás, které za pomocí různých cviků, běhů či jinak orientovaných sportovních výkonů dostávají za svého těla.
Zatímco piloti sportují, obyčejný fanoušek v těchto mrazivých dnech raději zaleze ke krbu, strčí nohy do vyhřátých "papučí", přikryje se teplou dekou a třeba se začte do nějaké krásné motocyklové knihy.
Pokud máte doma krb i deku a zrovna ta pěkná kniha vám chybí, nevadí. Je tady Racing a ten vám pomůže. Dole pod tímto miničlánkem naleznete odkaz, na který když kliknete tak se vám otevře tabulka s mnoha světově uznávanými knihami. Jsou sice všechny v cizím jazyku, leč nevěšte hlavu. Pokud neoplýváte zrovna znalostí patřičného jazyku, najdete v knihách obrovské množství těch nejkrásnějších fotografií ze závodů po celém světě.
Pokud si vyberete, pošlete mi svůj výběr a já ho odešlu přímo ke zdroji, odkud vám bude kniha dobírkou zaslaná. Seznam je sice trochu nepřehledný, ale tak jak jsem ho obdržel, tak jsem ho zveřejnil. V nejbližších dnech bych měl obdržet i seznam s motocyklovými videokazetami a snad i nějaké věci s Valentinem Rossim (trička, čepice atd...) Zde naleznete seznam knih. Klikněte zde. Zde naopak můj email pro vaší objednávku.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist