Jak to je s MR v Brně

Po republice kolují zprávy, že se závod Mistrovství Republiky v Brně nepojede. Jaká je pravda naleznete v článku.

Poslední dobou začaly kolovat nejen po našich médiích zvěsti o zrušení závodu Mistrovství Republiky silničních motocyklu Rendita Realis CZ a. s. na Masarykově okruhu v Brně, který se má jet v rámci závodu Mistrovství Světa Endurance, tedy v termínu 13. – 15. června 2003. Tyto zprávy o zrušení jediného mistrovského závodu královny motorismu na brněnském okruhu ještě podpořil redaktor časopisu Svět Motoru, který do celé republiky vyslal prostřednictvím jednoho z nejčtenějšího motoristického časopisu informaci jenž ve svém následku má na svědomí, že nejen český fanoušek si myslí o závodě na Masarykově okruhu, že se nejede.
Abych mohl návštěvníky těchto stránek informovat pravdivě o konání či nekonání tohoto závodu a aby mohli návštěvníci těchto stránek informovat své přátelé či známé, kontaktoval jsem zástupce promoterské firmy Rendita Realis CZ a. s., která od letošního roku pořádá závody Mezinárodního Mistrovství České Republiky silničních motocyklů. Pan ing. Oldřich Jurman, sekretář této společnosti mi ochotně odpověděl na požadovanou otázku i na vznik dezinformace jenž má za následek myslím často hanlivá, avšak myslím si nespravedlivá slova na adresu lidí okolo brněnského okruhu.
Proto mohu svědomitě vypustit do světa, že závody Mistrovství Republiky se v daném termínu společně se závody Mistrovství Světa Endurance jedou a nikdy nebyly zrušené. Tato jistě dobrá zpráva potěší nejen příznivce motocyklů, ale i ostatní příznivce závodů na Masarykově okruhu v Brně. Datum 13. – 15. června 2003 proto nevymazávejte ze svých kalendářů a přijeďte povzbudit do Brna své favority v bojích o šampióna naší země!!!
Celý a hlavně správný kalendář závodů šampionátu naší země (a nejen ten) naleznete na těchto stránkách pokud v levém menu kliknete na odkaz – KALENDÁŘ 2003.
Prostřednictvím tohoto článku bych chtěl i poděkovat panu ing. Jurmanovi za jeho ochotu a hlavně za velice dobrou zprávu, která vnáší do celé záležitosti jasné světlo.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist