GP Pacifiku - pátek

V japonském Motegi začala Grand Prix Pacifiku. Vítězi úvodních kvalifikací se stali Andrea Dovizioso, Randy De Puniet a Sete Gibernau.

125 ccm:
Vítězem první kvalifikace se v japonském Motegi stal Andrea Dovizioso, před Danielem Pedrosou a Alexem De Angelisem. Čtvrtý skončil Jorge Lorenzo, pátý Casey Stoner a šestý Marco Simoncelli. Sedmou pozici získal Héctor Barbera, osmou Stefano Perugini a devátou Steve Jenkner. Desítku nejlepších doplnil Mika Kallio.
250 ccm:
Ve třídě čtvrtlitrů se radoval francouzský jezdec Randy De Puniet před Toni Elíasem a domácím Yuki Takahashim. Čtvrté místo patří vedoucímu jezdci celkové klasifikace Manuelu Poggialimu před dalším "kartařem" Hiroshi Aoyamou. Franco Battaini byl šestý, sedmý Sylvain Guintoli, osmý Sebastian Porto před devátým Roberto Rolfem a desátým Alexem Debonem.
Nejlepší z trojice českých jezdců byl Jaroslav Huleš na 25. místě, o tři pozice dále skončil Lukáš Pešek, kterého těsně následoval Jakub Smrž.
MotoGP:
V novém rekurdu okruhu si pro vítězství v úvodní kvalifikaci dojel Sete Gibernau před Valentinem Rossim a domácím Makoto Tamadou. Dále skončil čtvrtý Max Biaggi, pátý Loris Capirossi, šestý Shinya Nakano, sedmý Carlos Checa a osmý Colin Edwards. Desítku doplnili devátý Marco Melandri a desátý John Hopkins. Aktuální výsledky z Motegi naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist