GP 250 - 2. kvalifikace

Toni Elías opět bezkonkurenční. Jarda Huleš se trápí se špatným strojem.

Vítězem kvalifikace třídy 250 ccm se stal Toni Elías (1:53,457), který stejně jako včera nenašel dnes během celé kvalifikace přemožitele.Jako druhý se umístnil Manuel Poggiali (+0,132) a jako třetí Roberto Rolfo (+0,370), který stejně několik dalších jezdců nedokázal zlepšit svůj páteční výkon. První řadu poté doplní francouzský jezdec Randy De Puniet (+0,375).
Druhou řadu vytvoří týmový kolega dnešního vítěze Fonsi Nieto, skorodomácí Sebastian Porto a opět nerozločná dvojice týmu Campetela Racing, tentokrát v pořadí sedmý Sylvain Guintoli a osmý Franco Battaini.
Do třetí řady se postaví nejlepší Yamaha v rukou Naoki Matsuda, dobře jezdící Héctor Faubel, zlepšující se Francouz Erwan Nigon a jeho krajan Hugo Marchand.
Jaroslav Huleš bojoval s technikou, se kterou si tým Elit Grand Prix neví rady, když jeho stroj opět patřil k nejpomalejším (společně s Battailem třetí od konce). Nakonec Jarda nedokázal zlepšit své včerejší maximum a ve výsledkové listině klesl na 22. místo. Doufejme, že mechanici zapracují na přípravě motocyklu, a že Jarda Huleš bude mít zítra stroj schopný bojovat o světové body.
Lukáš Pešek dokončil kvalifikaci na 21. místě.
Start závodu této třídy je na programu zítra v 17:30 hod. našeho času a stejně jako všechny ostatní třídy, tak i tuto vysílá TV Eurosport v přímém přenosu. Aktuální výsledky z Ria naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist