BQR Honda po IRTA testech

Raúl Romero je s prozatímním vystoupením svého týmu spokojený, jezdci také i když si uvědomují, že by to mohlo být lepší.

Tým Raúla Romera, tedy tým BQR Honda, absolvoval se svými jezdci Alexem Debonem a Ericem Bataillem první IRTA testy na okruhu Jerez a Estoril. Jezdci sice nepatřili mezi nejlepší piloty, ale například Španěl Alex Debon ukázal, že potenciál v týmu jistě je.
“Očekával jsem lepší časy, ale jsem si vědom, že práci na novém podvozku jsme ještě nedokončili. Budeme potřebovat více času“, komentoval testování šéf týmu Raúl Romero. “Myslím si, že jsme na správné cestě. Máme ještě dostatečný čas na přípravu motocyklů před startem sezóny.“
Jezdci týmu jsou ve svých vyhlídkách na letošní sezónu optimističtí. “Na konci testování jsem již byl schopný jezdit pohodlně. Při mém nejrychlejším kole jsem udělal chybu a tak jsem nebyl schopný zajet opravdu rychlý čas, ale vím, že jdeme kupředu. Plánujeme více testů a já jsem motivovaný tvrději pracovat“, říkal po IRTA testech v Estorilu Alex Debon, ke kterému se připojil Rric Bataille: “Moc se mi na mokru nedařilo, ale ještě se stále adaptuji“, říká Bataille. “Na suchu jsem našel místa, kde se mohu zlepšit, zvláště ve vyšších otáčkách. Udělali jsme úpravy a na konci posledního dne to bylo již znát, motocykl vypadal jako úplně jiný“, končí Bataille jenž si je jistý, že na zahájení sezóny bude náležitě připravený.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist