Marc Coma po 2. etapě do čela Dakaru

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
jjohny74 (4) napsal 03.01.2012 v 12:06

Admin mala chybyčka v texte.SK bnorec na KTM je Štefan Svitko...v texte stojí toto ...
Ve výborných výkonech pokračují Slováci a z nich hlavně Dušan Svitko (KTM) a Ivan Jakeš (BMW). První z nich se od začátku erzety pohyboval ve třetí desítce a nakonec skončil dvacátý se ztrátou 16:30 min,

martin1 (658) napsal 03.01.2012 v 08:42

tak jsme přišli o dravce a myslím, že na dlouho...

SPIJKER (93) napsal 03.01.2012 v 01:08

je to fakt k na stráni.. bylo by zajimavy zkusit zjistit zda ma cestu neco pravne resit, ale vzhledem k nejednotnymu/volnymu vykladu asi ne.. Kezby to vedlo k odlivu kvalitnich jezdcu treba zpet do Afriky na soutez Huberta Auriola??

Na druhou stranu se ptam sam sebe, zda krome nas cechu a polaku nekdo vi ze soudruzi z vychodni evropy nebyli pripusteny na svych superspecialech do souteze..

ale kosoctverci nejsou jen argentinci, FIA jim to dala do ruky.. ta snad neni argentinska nebo jo?

Jakmile ale KMn zacne pravne neco podnikat uz nikdy se nikde poradne mozna nesvezou ze.. a nepamatuju se ze by nekdy nekdo pravne resil rozhodnuti FIA nebo podobne, pripadne jeste vyhral.. mylim se?

HERRGOTT to je žluči..

Tomash (2) napsal 03.01.2012 v 00:04

...tak Machys odstoupil. Tak to je nářez. Myslím, že se pořadatelé pořádně vytáhli, protože vyžádané dokumenty dodal ale poředatelé je neuznali. Za tohle bych pořadatele žaloval. Takových peněz za přípravu a cestu, absolvovaná technická přejímka v Evropě a pak stopka...

Nedivil bych se, kdyby mu Dakar tak znechutili, že by se vykašlal na další účasti v buggyně.

Za chvíli bude z Dakaru MotoGP - jednotné motory atd. Stačí, jak už vyšoupli 690KTM. U mašin povolí jen Yamahu, to samý u quadů. A pokud možno jen se svolením Patroneliů aby z toho taky měli nějaký kšeft. U aut taky budou bojovat jen Mini a Hummery. No v kamionech bych zase povolil Kamazy, protože ty taky jsou schopný dostatečně nasypat za takhle posvěcený monopol.

Jsem z toho opravdu zhnusen




TOPlist