Lehoučká motorka pro vysoké chlapy. Jdu vlastní cestou, cestou fyzio-metrie lidského těla.
Motorka koupena od FIRMA:KTM Autonova Brno (Brno-Brno Město - Numero uno!
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
KTM 690 Rally Replica: důvod neuveden
První dojmy - Raději bych psal o druhých dojmech, protože ty první na tovární pláňce 690 enduro R nejsou kromě sportovního zátahu povedeného agregátu zkrátka nic, moc... Je třeba mnoho upravit, mnoho posunout, aby se na ní člověk s nadmořskou výškou 189cm cítil jako ryba ve vodě.
Motorku bych doporučil pro - Moto lze upravit pro kohokoli. Vítáni jsou všichni - žirafy i hrochové -).
Doplňky na motorce - Mnoho z celého světa počínaje Austrálií, USA a konče mými vlastními komponenty z profesionálním zpracováním.
Hotovo - testuju.
Po několika Rally budu publikovat na webu - s tím, že některé z drahocenných fyzio-metrických a rally komponent nabídnu pro nás běžné smrtelníky také v českých cenách.
Jen pro zajímavost již teď jsem na úspoře 150 000Kč / jeden motocykl - s tím že dosahuji mnohem vyšší přidané hodnoty celého stroje ve srovnání s nejmenovanými výrobci rally komponent, kteří se rozhodně žádným "fyzio" nezabývají...-)
Pěkná práce.
Ať se ti daří.
Tím, že "ztěžkl" i zadek je to relativně srovnaný, ale větší rozvor by situaci v prekérních sjezdech na brzdách zlepšil to je však otázkou jiného rámu... Nyní je řešeno pouze úpravou předního (i zadního) pružení.
Zajímavá stavba
Jak je na tom těžiště, když je to takhle vystrčené to světlo?
Je potřeba upravovat stroj podle svých představ. Za mně 10 b.