Vlastník | V_i_c_i | |
---|---|---|
Vloženo | 30.12.2011 | |
Aktualizováno | 12.7.2012 | |
Zobrazeno | 15 764x |
RychlejSolista: v případě největší nouze i o odtahovou službu
Ze zkušenosti mohu říci, že se jedná o charismatický pojízdný servis
Vot eto technika
krásná
Tak kdyz to nalozis povolenym zatizenym, ktere je definovane jako 3 osoby a 100kg nakladu, tak urcite.
Jinak se to pod pul tuny o kousek vejde.
Pěknej tank, to musí mít přes 1/2 tuny, ne?
Budeš vřele vítán na některém z komorních pravidelných přátelských srazů - Řásná, Šumava, Beskydy
A jedna malá rada jako bonus. Nevěř moc novým, nepoužitým dílům ze starých zásob. Většinou jsou to nepoužitelné uloženky, aby dříve soudruh plnil normu na 110%
Krásny kus oceli
Nádherná renovace! Nádherný stroj!!!
Nádhernej stroj
Krásná, na té bych se rád projel
U tohoto stroje to je nekonečný příběh
Zrovna teď mi nově navinují rotor dynama, který dosloužil
Zdar a sílu. Vidím že máš stejné postižení, ta moje byla taky šrot a při skládání bylo spoustu chyb, které průběžně odstranuji.
Krása
. 10b.
Zajímavej stroj
Týý jo..
pecka
Tak to měl asi taky špatně otočený držátko tandemové sedačky jako já poprvé
Úžasná motorka, kamarád kdysi eMku někomu opravoval a nechal mě na ní projet a byl to fakt zážitek. Byla sice bez sajdy, ale nikdy nezapomenu, jak mě tandemoví sedlo bouchalo do zad. Jasných 10 bodů
Motku jsem renovoval v garazi na 18m2, kde mam zaparkovane jeste dalsi tri motorky. Dokonce jsem ji tam i lakoval, takze celkem mazec s mistem. Nektere veci jsem samo zadaval, protoze nemam soustruh, frezu atd. Motku jsem delal skoro ctyri roky a privezl jsem ji od nejakeho manika od Ostravy a ten udajne ze Slovenska. Motorka byla doslova hromada srotu. Nebyla ani poskladana, takze pri nakladani jsem si v katalogu ND odskrtaval co mam nalozeno. Jeste k ni mam rozdelany sidecar ktery bych rad dokoncil jeste letos. Vlastne uz mu chybi jen lak, sedacka a nejake drobnosti.
Nádherná práce
Tos ho takhle zronovoval v Garrage? Kdes ho sehnal? krása...
Nádherný kousek
Máš tam jasných 10b
Stary poctivy drzaky... pekny kousek
Díky za pochvalu webu, ale trošku ho poslední dobou zanedbávám ... zkusím napravit
Dobrá volba a super postřehy.Jo a web taky výbornej.10b
Vím, mám Urala už poměrně dlouho :) A sovětské stroje u mě v garáži bydlí už cca 11 let :)
S Uralem na věčné časy :)
Sali750. Mas pravdu. Chybku napravim. Kyjev neni v Rusku ale na Ukrajine samozrejme. Nejak jsem se pri sepisovani zasekl v minulosti a zapomnel na rozpad Sovetskeho svazu. Jinak obe fabriky opravdu stale existuji. Ural dokonce motorky i vyvazi do Evropy a USA. Naposledy jsem v nejakem dokumentu sylsel ze cca 3 az 30 motorek mesicne. A stoji to co nove BMW1200GS :) Dnepr existuje stale take ale o jeho cinnosti v podstate nic nevim krom toho ze se v Kyjeve stale daji koupit nove ND.
Vcelku hezky popsané... Ale, Dněpr a Ural se nevyrábí v Rusku :) Tam se dělá jen Ural :) Dněpr je ukrajinská záležitost a navíc se už snad ani nevyrábí... I když někdo říká, že ano...
Ale jinak dobrá práce při renovaci
Klobouk dolů opravdová raritka!!
Nádhera
stroj k neutahání, dík za osvětu...