Je tak ošklivá až je krásná.Už se líbí i zbytku rodiny,manželce a dětem , malá mi zahanbila ,když říkám že jí na prasatku svezu odpovedela ,to rikas furt.Tak ted uz na tom po dvou letech pracuju.
První dojmy - Žádné ještě nezabublala.
Motorku bych doporučil pro - Všem co mají rádi veterány
Doplňky na motorce - Žádné
Nic najeto nemám čeka na oživení.Byla souseda a popravdě se mi zpočátku vůbec nelíbila.Při každé návštěvě jsem jí zahlédl až se mi začala líbit.Soused věděl že mi udělá radost,tak mi ji za 25 tisíc nechal.Zatím jsem jí sehnal papíry regulátor ,pač původní neměl kryt a je zrezlej,zrcatko koupeno v replice ,zadni svetlo sehnano origo červene a přepínač světel byl k.o. u karbíku nebylo víko plovakove komory.Pvní co jsem udělal celou stříkl wd 40 a hlavne do valce byl zarezlej píst a pri kazde navsteve dílny zaradil rychlost cukl dopredu dozadu a svete div se po mesici se uvolnil.Ted po dvou letech jsem asi začal s ozivovanim , v praci jsem v ultrazvukové myčce umyl karburator vyfoukal vzduchem a nastrikal wd 40 aby nezacal oxidovat.Vlozka sani prorezla a manzeta kaput,tak musim objednat,ted me ceka kontrola elektriky a oprava sezraneho kastliku baterie .
Jestli chceš ušetřit čas za výrobu svazku tak se podívej na https://www.kabelazenaveterany.cz/ myslím, že ho tam taky mají
cmiral
Souhlas Ze stávající elektriky nechat jenom bošák, pokud existuje a pokud jeho tvary budou i po zbavení rzi odpovídat potřebě jeho fungování.
Dobrá koupě. Gratuluji k rozhýbání motoru, říkám pořád, chce to čas a u tebe to asi ještě nebyla taková tragédie, já písty v jednom případě odvrtával. Jinak je stroj cca ve slušném stavu, jeden takový máme v rodině. Jestli se toho nebojíš, elektriku rovnou vyměň a máš klid.
Hmm, cesta, na kterou ses vydal, je ještě docela dlouhá. Popřejme kopec trpělivosti a hromadu peněz, které do toho budeš muset nasypat.
Snad se děti dočkají...