Po skusenostiach zo staršími motorkami som chcel niečo na jazdenie a nie opravovanie. Yuki nesklamala a v podstate jazdí dodnes
První dojmy - Pekná nová mašinka. Funguje ako má, radosť jazdiť. Privikám si na nízky pohodlný posed , len tie nohy mám nejaké dlhé. Núdzovo to odviezlo aj dvoch, ale motorka je tak pre jedného. Nateraz ale musí stačiť, potom si kúpim niečo objemnejšie. Lejem benzín a o viac sa zatiaľ nemusím starať.
Motorku bych doporučil pro - pre vysku 160 -170 cm. Mám 180 cm a na tu motorečku je to už moc.
Doplňky na motorce - Svetlo a kožené sedadlo. Krajšie stupačky.
Pozeral som staršie Virago 535 alebo Ls650 Savage. Regal Raptor 250 alias Yuki 250 som nakoniec zobral ako prakticku motorečku na pojazdenie po okolí. Vtedy jednoducho vyhrala nová motorka a jazda pred opravami jazdenej mašiny. Nečakal som zázraky ale Yuki ide aj dnes. Vidno že je to pajcnutá Honda Rebel . Prakticky ma nikde nenechala a nakoniec som pojazdil aj dlhšie trasy.
Dal som si urobiť zameniteľné nižšie kožené sedlo ( na foto je original ) Poškodené škaredé plastové svetlo som zamenil za krajšie chromované kovové. Zadné blinkre som musel posunúť kvôli brašnám. Samozrejme odišli gumové veci - Čínska guma. Popraskali združené spínače na riaditkach, už vymenené. Pneumatiky mám ešte pôvodne a boli celkom v pohode. Podržali v zátačkach. Odišiel prerušovač smeroviek , ostatná elektrika sa stale drží. Chrom drží - parkuje cele leto vonku pod plachtou. Dal som priamy filter a vyhodil airbox. Nahradne diely sa dajú pohľadať. Do prevodovky išiel šroub s magnetom. Filter to nemá, len sitko. Spotreba oleja skoro žiadna.
Celkovo ta motorečka jazdí to, na čo je určená. Šikovná a ľahká. Sadneš, štartneš a ideš na kochačku , skútra vôbec nemusíš kupovať.
Dnes je v ponuke už viac pekných motoriek. Idú retromašiny aj scramblery. Niečo si ešte isto vyberiem ale malo objemnejšie.
Super motorka nebojíme se ničeho-natož Číny...
A hlavně Kolama dolů.Přeji spoustu šťastných kilometrů vždy se šťastným návratem domů.Milan.
Zdravím a posílám 10b.
Pozdrav na Slovač!
Máš to hezké, na hezký zážitek z jízdy není nutný dvoulitrový motor...