Vlastník | bouskat | |
---|---|---|
Vloženo | 3.12.2017 | |
Aktualizováno | 16.1.2023 | |
Zobrazeno | 8 222x |
Hezká, ale nemůžu si pomoct s tím T-Maxem měli ty cestopisy větší kouzlo a bylo to výjimečné, na KTM už je to takové všední a bez jiskry protože ho potkáváš všude
Proč to válíš po zemi zrovna na hrází Vírské přehrady???.
Na co 150 koní? Aby to jelo. A kdyby to mělo 200, využiješ každýho z nich. A v terénu je i tvých 70kw a s nima spojená hmotnost nesmysl. Jinak super cestopis, skvělý fotky a videa. Kdyby tam jela ČT, tak nepřiveze lepší materiál.
Kdyby sis místo "terénní" motorky pořídil goldwinga nebo panigale, byly by ty zážitky z rumunských hor ještě mnohem intenzivnější a pro čtenáře zábavnější:)
Tak snad příště? Jakej je tvůj favorit?
Umíš si tu motorku užít
Luxusní fotky
10b
Ta fotka tebe s motorkou a vybavenim je boží. Otvírák může mít i příjemnější využití...po dosažení cíle :)
Zajímavá změna
ať ti šlape
Parádní stroj.
Věřím, že přitahuje oči kolemjdoucích. Hlavně opatrně a hodně najetých km bez nehod.
8500€ byla cenovka (ca 219000)za prakticky novou motorku, když se podívám na bazarovky tady, tak se mi chce brečet, co zato tady lidi chtějí, i s tou výbavou co uz tam mam, jsem dost ušetřil, a to uz toho mam vic jak většina bazarovek tady... . Bohužel jsem letos dojezdil. Nedobrzdil jsem auto. Motorka nema ani skrabanecek (kupodivu)ale já jsem po operaci zápěstí.
Ať Ti ve zdraví slouží.
Moce hezká.
Možná jsem nepozorně četl, ale za kolik se dá taková motorka koupit ?
Pěkná
pěkný strojek
Boleradská rozhledna?
tiger 800 je vykon/vaha to same. nemá tě mapy.
Pěkná, ať ti v zahraničí šlape, jako hodinky
Nádherná kačena
tak uz je nas zas o neco vic,
Tak ať slouží.