Okruhová stavba Ducati Panigale
První dojmy - Po několika letech na Ducati 1098 se naskytla výhodná koupě lehce havarované motorky z Německa. Ideální základ pro stavbu okruhového bajku. Poškození bylo jen na částech, které jsem pro účely okruhovky nepotřeboval
Motorku bych doporučil pro - Tahle motorka byla vyvinuta pro dráhu, tam má neskutečný potenciál. Ale pokud s tím chce někdo jezdit na výlety po dobrým asfaltu - proč ne. Doporučil bych ji každému, kdo to má už v hlavě trochu srovnaný :-)
Doplňky na motorce - Celou stavbu jsem zdokumentoval tady https://www.motorkari.cz/tema/?t=183407
Výběr typu motorky byl jasný, předchozí model mi vyhovoval a Panigale byla logický posun. Je tady znát velký pokrok v ovladatelnosti, přestože 1098 dobře brzdila, Panigale je na tom ještě lépe. Je mnohem snazší a pohodlnější ji řídit.Motor má ohromný výkon. Dobře funguje kontrola trakce, rychlořazení DQS dolu/nahoru je také výborná věc.
Za deset bodu, jak jinak !
Zabijak ctyrvalcu
Top hmotnost, top vykon, top ovladatelnost, top brzdy, top elektronicky strazcovia a pomocnici. A to vsetko zabalene v talianskom designe s prepracovanym kazdym detailom . Parada !
Mazec