Vlastník | Mira-KT | |
---|---|---|
Vloženo | 11.3.2013 | |
Aktualizováno | 19.2.2014 | |
Zobrazeno | 7 329x |
Perfektní celý deník a děkuji za inspiraci. Petr
Díky
Dobry den! Kupil som si BMW C 650 GT,chcel som si v BMW zakopit na ni bocne kufre,oni mi povedali,ze sa na tento model nevyrabaju a ani drziak na ne. Vo vasom clanku pisete o bocnych kufroch...Úložný prostor nemá cenu komentovat. Ale jen pro představu 60 l pod sedlem + 55 l topcase je stabilní výbava + 2 x 41 l boční kufry s 15 l originální taškou na tunel se rovná více než 210 l a top nepočítám příruční kaslíky... kde je to mozne zakupit, ake drziaky su to a ake kufre ? Dakujem za odpoved ! S pozdravom Branislav Vetrak
Gratuluji sousede k vyberu. Za deset
Super stroj gratuluji.Dávam10 bodu
Děkuji moc Vám všem
Míro ty tím žiješ
Pěknej stroj, hodně spokojených kilometrů
Míro, velká gratulace k novému stroji.
Krásný stroj, novotou to voní i z monitoru
Přeji mnoho spokojených kilometrů a jen dobré zážitky s tímhle krasavcem
Moc Vám všem upřímně děkuji
jinak servis si každopádně budu dělat sám, neboť BMW uznává blokovou vyjímku nařízenou EU. Čímž mi stačí potvrzení i z jiného servisu jak mi i potvrdilo zastoupení na můj písemný dotaz.
Od srdce blahopřeji pane kolego.
Výborný stroj.
Od srdce blahopřeji pane kolego.
Hmmmmm...tak u tebe bude tenhle první skůtr od točící se vrtule v těch správných rukou
10b tady nejde jinak
Doufám že si ho složíš sám
Velká gratulace ke krásnému stroji. At slouží k maximální spokojenosti a těším se, až uvidím naživo
Pěknej kousek, ve městě super, na křižovatce vemeš za heft a seš ta tam,nemáš konkurenci, na pěkné dálnici je to jak v bavlce, spousta úložného prostoru, ochrana před větrem a nepřízni počasí ovšem nevýhoda přichází na našich okreskách kde se tyhle parníky na kolečkách které jsou jak od kočárku navíc to má vysokou hmotnost trápěj a jeden nemá náladu strávit jízdu pouze město-dálnice,při jakékoli přejetí nerovnosti jsem vždy skřípal zubama a začalo se stýskat po řazení a zvuku motoru ( maxískůtr at sebevíc silnej zní jak vysavač)
Měl jsem 2 roky Hondu SW-T 400 takže vím o čem mluvím ,ale stav našich silnic mě dohnal změnit strojovnu na něco odolnějšího vůči našim krásným silnicím ( a čím dál krásnějším).
Každopádně vše má svoje pro a proti , takže jasných 10 b maxík nádhernej tak at slouží !!
Hezká krabice, který Santa takové dárky nosí?
Ať dělá radost!
Paráda, tak ať slouží ke vši spokojenosti
Parádní mašina