Vlastník | MOTOtrips | |
Vloženo | 20.9.2012 | |
Aktualizováno | 5.1.2022 | |
Zobrazeno | 3 999x |
jj, parádní fotky
Poklona te kolme stene .Todlecto se jen tak nevidi s takovou lokomotivou By si meli vzit priklad ti radobydrsni motomani.
No tak hlavne kolama dolu sikulo.10b.
Hezky se to čte, díky všem za komentáře. Vesměs jsou to fotky z okolí, někde dál jedu víc v klidu, ať se dostanu po ose i domů .
Je super vidět že někdo takhle používá GS. A fotky jsou opravdu super. Jasných 10 bodů.
No tvl ty se s tím teda nesereš. Ale tak je to správe, tak to má byť
Paradni fotky obzvlášť ta jak sjizdis z te kolmé stěny:)
moc pěkný fotky.. jednou bych rád dozrál k tomu, abych to uměl vodit v terénu jako Ty, ale to už se asi nedočkám takhle skočit se bojím i na Betě, natož s tímhle mastodontem.. ale v jeho sedle se cítím nejlíp - hlavně dlouho a daleko super a užívej
Super fotky Klobouk dolů, tohle bych sotva dal na lehkým enduru a ne tímhle tankem
Téměř nevídaný způsob užívání GS 1200 A Přiznám se, že na tohle bych odvahu těžko hledal ale jde vidět, že ti GS prostě a jednoduše sedí ve všech směrech a to je nejpodstatnější Pěkné foto
Moc pekny..hezky ukzjes ze tonje o hlave a rukach
Jasnych deset za fotky a vyuziti masiny
Nádherný fotky
Přesně na to je ten Advík stavěnej
Je vidět že mu dáváš zabrat
Pro Tebe je GeSo jak dělaný.
Díky za super komenty, ta motorka vydrží vic než já, tak uvidíme, co sem ještě přilítne časem .
Pěkně tomu dáváš
Parádní fotky bawec je vyuzitej na maximum
Ty fotky fakticky stojí za podívání, budu se sice opakovat, ale paráda . .
Ať tvá spokojenost trvá. Parádní fotky
Dobrá volba
Taky jsem podlehl
Parádní fotky
TVL Máco!!! Ty jsi divoch
fakt střelec,konečně tu motorku někdo používá
10B samo
Pěkné fotečky a fajn cestování
10 bodů, slovy deset Krása Sen, který mám také doma a i tak se mi o ní zdá.
Vse co rikas je naprosta pravda a mas ji tedy nadhernou, jasnych 10b
V těchto barvách je nádherná , Advík je to nej, na čem jsem seděl a že jsem toho vyzkoušel dost .
Musím dát jasných 10b .
Máš pravdu a zase pravdu. GS je srdcovka
Pěkná motorka a super fotky
krása to taky musim jednou mít
Krásná motorka, krásný fotky...10b a vůbec se ti nedivím, BMW je legenda a kult v endurech