Vlastník | dorso | |
---|---|---|
Vloženo | 28.4.2011 | |
Aktualizováno | 31.7.2017 | |
Zobrazeno | 12 283x |
Vždyť ještě není prodána. Pořad tomu nechávám čas a tak trochu doufám, ze ji nikdo nebude chtit??. Říkám si, ze ji zdědí potomci. Takovou motorku už dnes nikdo nevyrobí.
perfektne si ju popisal
nemam co dodat
Krásnou ji máš a máš naprostou pravdu. Tyhle stroje už jenom hýčkat. O streetfighteru jsem taky uvažoval. Nebylo dostatek financí... Ale jednou ho zkusím ?
Hezky sepsáno,hned se pozná fanda do SF
.Ať slouží.Pro jistotu jsem zvolil menšího brášku.
Krásnáááá
Paráda V2
10sítka jasná
Dainelos ...Ctu, ze streeta vidis jinak. No vzdyt se nejmenujes jako ja, tak to je snad uplne jasne. A ja na supersportech nikdy nejezdil. Vzdy jen na nahacich podobneho druhu a tudiz na teto motorce u me nefouka.
Stroj samozřejmě parádní a zábavný. Jen já mám z té motorky úplně jiné pocity
Že se ji líbí jen dlouhé zatáčky?
Tvl, vždyť to je streetfighter, veselý a hravý a oproti za zalehnutému sportu se řídí v pomalejších zatáčkách o dost líp a korekce poloměru zatáčky jde jen jak na to pomyslíš. A že nevadí vítr ani ve 200? A cestovní rychlost 180? :D Přesně tak popisuji cestovní FJR 1300 ta je na dlouhé zatáčky a velkou rychlost kde nevadí vítr
Krásnej stroj!
tichá závist...krásná , užívej plnými doušky
krasna masina v krasnych barvach. 10b
Super! Řidič i motorka
10b bez debat
Italka
neni co dodat jen ze 10b je málo
Krásný stroj!
dobrá recenze:)ať slouží:)10b
Musím se přidat k zástupu obdivovatelů
Trikolora jí sluší moc!
Pěkný popis...
Krasavice italská
to musi byt straslivy peklo
snad jednou k tomu dospeju
dorso jsem mel rad, skoda ze se zrusila..
Ta bila je good
to je grupa, super
10b.
luxuska bike! davam 10 a preji spoustu km bez nehod
Fakt luxus
Hlavně v bílé s tou Italskou Trikolorou fakt dobrá volba
Tak at Vám to dobře drandí
Děkuji za koment! Taky máš super bike a v té bílé to streetovi náramně sluší!
opravdu krasavice
a v té bílé určitě za 10
jet na tom musí bejt nehoráznej masakr
moc pěknej kousek od ducati. jasných 10b
díky všem za komentáře.jelikož Indi i po těžké nehodě dokázal, že je rváč a i přes bolesti vyhrál v závěru sezony vše co se vyhrát dalo,vozím na své motorce jeho číslo, jakožto vyjádření obdivu. je frajer!!!
Streetfighter vzhledem i charakterem, toz davam take desitku
Krásný bílý italský hřebec
I v klidu nepřehlédnutelný, co teprve v pohybu
Snad 10 bodů postačí
Ty jsi ale šikovný chlapeček. Teprve dva roky ti jsou a už máš takovou velkou mašinku
Ještě když jsem jezdila na naháči, tak jsem po tomhle Streetfighteru pokukovala, ale nakonec jsem se nechala ukecat na zmrzlinu. Každopádně palec nahoru!
Tohle je opravdu nadhera! Pral bych si ji vedle 1098.Jasnych 10b!
Děkuji za blahopřání
Vybírala jsem pečlivě
prostě mazec
Avšak Streetfighter je jiná liga, kyvka z jedné strany mě maximálně dostává!
je to velká škola
velká.
jedna projížďka s Michalem vydá za sezonu ježdění.
parádní bajk koukám na vyjížky jezdíš s Indym
odvaha.to je přesné. a nebo se vypnout a věřit, že u mého anděla strážného právě probíhá školení"jak ochránit motorkáře"
krasavice, ale už opravdu pro dospělého motorkáře..smekám!!
10b za pěkný design i odvahu něco takového sedlat
Tak za touhle motorkou bych se otočila
brutální mašinka
jak jinak... 10B
krásná Ducatka za 10b
ta teda je... krásná
10b
Tohle je prostě dokonalost,mám ho taky v plánu!
Vzhledově nádhera
za 10 bodů jinak nemůžu soudit nikdy jsem nemel tu cest..
je toi krásná mašina, ALE
zkoušel jsem ji v D Motu v Brně a je to velký jak scooter. to je tak šíleně miniaturní lehounká motorečka, že je to až blbý..krásný to ale je, jako všechny Dukárny
gratulace k novému mazlíkovi
10b je samosebou
Dávám za 10
, protože je to fakt krása
díky všem za pochvalu
je to skutečně krásná motorka. není to o otázce zda je vhodná na silnice nebo ne. pro mne rozhodně ano, pro druhého naprostý nesmysl
stejně jako objet svět na R1
dal jsem na ni během dne 650km a uznávám, že jsem večer nemohl spát. tolik zážitků, že ještě několik hodin dojížděl můj mozek...takže pro mne naprosto ideální na silnice
když ji miluješ,tak klidně na ni i kolem světa. ...a to až se na ni naučím, to teprve bude nirvána.
V bílý fakt nádherná, tenhle stroj je vzhledově opravdu skvost, asi bych strávil hodiny jen koukáním na ni. Otázkou je, jestli je na normální silniční ježdění slušně použitelná... Jinak palec nahoru, to je bez debat
krasavica
Tohle je fakt nadhera,jasnych 10b
V bílým laku se moc nevidí vypadá suprově
krása
Páráda