Vlastník | jakattara | |
Vloženo | 23.7.2009 | |
Aktualizováno | 21.6.2020 | |
Zobrazeno | 39 903x |
Pěkná strojovna
a ta opěrka to je pecka...
Děkuji.
I nadále voba stroje slouží :)
tak to je pecka , to XX tam sedi
i ten Black je krasny
Pěkný stroječek, ideální na popojíždění po městě, vcelku pohodlný, dávám 10 bodíků a vím proč
AHOJ! olej mam vyměněn, ale nejsem si jisty zda jsem ho tam nedal moc, když překontroluji hladinu měrkou, kterou jen vložím bez zašroubování, tak je od oleje cele to vroubkovani měrky, je to spravně, nebo se ma měřit při zašroubování? k motorce nemam manual tak mě občas něco překvapí
tos musel u toho psaní usínat
pěknej mazel krajane
přeji ještě více zážitků
10b.
Pěkné
10b
Děkuji všem za komentáře a čas, který si dali ke zkouknutí mého profilu. Moooc díky ;) .
Super profil,super deník,super počtení.Tak spoustu dalších krásných km. 10 bodů samozřejmě.
Děkuji pane. Mooooc děkuji
Tak tomu říkám nadšení pro značku
a vypiplaný profil.
Hergot, tak tady tomu říkám vzorně vyplněný profil
Mnoho zážitků
Tady není co dodat...s láskou opečovávaný skůtřík,plně využitý na cestách a přímo FANTASTICKÝ popis naprosto všeho
10,ale XXXX krát
taky si to mohl truchu rozepsat
10b
Tak tu máš desítečku
no vcelku čučím 10b.
a dík za hodnocení
10 béček
Ať to jezdí v pohodě, a hlavně ať si v pohodě i ty. Hoj.
Ahoj, všiml jsem si, že se chystáš koupit plexi-štít. Doporučuji takový, který kryje i ruce
Hezky jsem si precetl clanek. a jak pises,motorku,zenu a kytaru tez nepujcuji
asi taky proto je motorka neposkrabana a kytara jako nova:D a zenu doufam oprasuji taky jen ja:D at ti to chlape jezdi a bacili jdou do pr... 10b za Harryho Nimbus 2000
bláznivý počtení doufám že už jsi ok
10b.
Zdar chlape, brzy se uzdrav!
musím se přiznat, že jsem to vše fakt nepřečetl
ale za snahu 10b
Sám mám GT avalanche akorát 2,0 a spokojenost, jsou to moc dobrá kola. Jinak půjčování se nevyplácí, mě kámoš roztřískal skútr za 50tis.
Naštěstí mě to jeho rodiče zaplatili, ale je to ponaučení...
Zdar Jakattare, jak se to chová po výměně CDI krom zvýšení rychlosti ? Poznal jsi nějaký rozdíl ?
Nimbusácké vylepšení je pěkné ... stejně jako novější verze Kymca .. já mám blinkry mimo tělo a víc se mi rozhodně líbí zabudování do plastů
Ahoj, gratuluju ti k tvému pádu, ale hlavně že je vše ok. Taky uvažuju časem o nějaké té 50tce, ale jedině ve 2T (nevím zda je tvoje 2T nebo 4T). Jinak nevím jaké máš zkušenosti se značkou, ale já dobré, tak ať ti to jezdí!!!