Vlastník | Pan_martin | |
---|---|---|
Vloženo | 6.8.2021 | |
Aktualizováno | 8.8.2021 | |
Zobrazeno | 1 300x |
To potunění díly z V7 Carbon už tak moc pěkné motorce pomohlo ještě výš!
@Fatzna
Ahoj, asi by to sikovny clovek s naradim atd zvladl sam, ale pro me to uz ma vic nez 2 sroubovaky z 5 a tudiz mi to delali u Halbicha. Vnitrek je Andreani, kteri by snad meli pouzivat i nektere dily od Ohlinsu. Meli by to byt tyhle - https://www.andrean...+III+Trofeo+%2719+-+
Kazdopadne resi to i vyrazne problem s predni brzdou a brzdama obecne. Beringery jsem proste chtel pro vzhled a tak a v dobe kdy byl domontovany podvozek uz byli na ceste, takze jsem to nerusil. Jinak tech variant cartrige je hodne, ale tohle by melo byt snad to TOP :) Ohlinsy origos komplet tam dat nesli bohuzel. Vyzadovalo by to upravy na trubce vidlice, nejaky soustruzeni a podobny divociny, to uz se mi opravdu resit nechtelo a nedavalo smysl
Ahoj,přední tlumiče a brzdy mě taky trápí.
Mohl bys mě napsat za cos to vyměnil ,nějakej odkaz na přesný typ.
Vyměnil sis to sám nebo sis to nechal někde udělat?
Děkuji předem
Pěkný kousek
Za Continental Road 3. Coz jsou hlavne radialni gumy, sport deamony tusim ne. Ale nechci bejt chytrej, motorka je na tom pocitove prijemnejsi a hlavne ten vzorek je takovej na pohled ne jako motorka z 90’ :) Ale rozhodne doporucuju vymenit ty predni cartrige, to je fakt den a noc motorka potom.
Mě ty Pirelli sport démon přišli ok, dal jsem je znovu. Spíše mi přišlo, že odešel zadek dřív než bych si přál. Ale i tak, rozhodně drží. Mokrý kostky, to myslím bude oříšek pro každou gumu. Za co jsi je vyměnil?
Vypadá parádně
ty červený víka tomu dávají šmrnc
Nestyď se, oni si zvyknou, nebo prestehujou.