wemoto.cz




Detail inzerátu

Prodám kevlarové džíny vel. 42/36 Oxford

Prodám kevlarové džíny vel. Š42 / D36; Original Approved Jeans AA volný střih, oxford. Jsou včetně chráničů kolen a boků.

Zakoupeny vloni v létě, zažily se mnou pouze dvě krátké vyjížďky - jsou mi bohužel krátké…. :-( …což je Vaše výhoda nákupu! ;-) Jsou ideální na postavu výšky 190-200 cm, já jsem bohužel vyšší.

Zakoupeno “Motovšem Jesenice”, možná někde najdu doklad; cena nových byla 3.800 Kč, nyní pouze 1.500 Kč. TOP stav, jako nové!

Osobní předání Praha 10 - Uhříněves, po dohodě Praha 4 - Háje. Mohu poslat po platbě předem.

___

Kalhoty Original Approved Jeans AA volný střih, oxford, pánské (černá, vel. 42/36).

Jeansy original approved AA jsou, vylepšenou novou verzí jeansových kalhot s klasickým střihem a jednovrstvým provedením. Inovace materiálu obšívky byla prioritou při vývoji tohoto produktu. Vylepšený komfort a ochrana se standardnem AA v jedné vrstvě a materiálovém provedení promyšleném pro potřeby použití v provozu na na "dvou kolech" od nové technologie abrazivně odolných vláken až po nové povrchové úpravy.

Po intenzivním testování materiálů v laboratoři a testování celého produktu v provozu značka Oxford představuje novou verzi jednovrstvého denimu Armourlite™ s vysokou odolností proti oděru, při zachování klasického vzhledu s variantami povrchových úprav v kombinaci s jemným a strečovým materiálem, který chcete nosit při jízdě na motocyklu i mimo něj.

Armourlite™ je jednovrstvý materiál kombinující denim vlákna s polyamidovými syntetickými vlákny a prostorovým strečem. Díky tomu je materiál otěruvzdorný dle standardu AA, zachovává si vzhled klasického denimu a je komfortní a pohodlný díky obsahu strečových vláken. To vše v jedné vrstvě prodyšného materiálu.

Více si najděte na webu… ;-)

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist