megamoto_duben




Detail inzerátu

UM Motorcycles DSR SM 125

DSR SM
Ať už jezdíte v serpentinách v písku, který odletuje daleko za vás, nebo se proplétáte městským provozem, motocykl DSR SM 125 je všestranná šelma, která nemá nikde problém. DSR SM – supermotard zkonstruovaný pro mladé jezdce, vždy připravený čelit i těm nejčlenitějším městským ulicím, pojatý tak, aby se stal hitem mezi milovníky sportovních motocyklů.
Supermotardí zvíře
DSR SM 125 je vybaven výkonným motorem s výbornou odezvou, chlazeným kapalinou, a s elektronickým vstřikováním, který vás obratně proveze ranní dopravní špičkou i věrně doprovodí na vaše oblíbená místa mimo silnici. Díky nízké hmotnosti se tento motocykl snáze ovládá v městském provozu. Ergonomie umožňuje sedět v pohodlné jízdní pozici, ale také se přikrčit k řídítkům a zaujmout pozici pro agresivnější jízdu s nízkým těžištěm.
Geny supermotardu denně v akci
DSR SM – supermotard zkonstruovaný pro mladé jezdce, vždy připravený čelit i těm nejčlenitějším městským ulicím, pojatý tak, aby se stal hitem mezi milovníky sportovních motocyklů.
DESIGN
Inspirován motocykly FX Cross Freestyle
Inspirovaný motocykly FX Cross Freestyle, s inovativním designem a stylovými prvky, které z něj dělají silnou osobnost. DSR SM 125 vybaven výkonným motorem s výbornou odezvou, chlazeným kapalinou, a s elektronickým vstřikováním, který vás obratně proveze ranní dopravní špičkou i věrně doprovodí na vaše oblíbená místa mimo silnici.
JÍZDA
Přesnost a stabilita
Robustní obrácená vidlice s průměrem trubky 41 mm, brzdový systém s radiálně uchycenými třmeny, kyvná kloubová vidlice, nastavitelný tlumič s externím rezervoárem a ocelový rám poskytují nezbytnou strukturní pevnost v nejnáročnějších částech Enduro tratí a potřebnou přesnost a stabilitu do Supermotard okruhů.
KOMFORT
Lepší manévrovatelnost
Mezi zadní částí sedadla a rámem je velký prostor, tato konstrukce přispívá k lepší ovladatelnosti. Díky nízké hmotnosti se tento motocykl snáze ovládá v městském provozu. Ergonomie umožňuje sedět v pohodlné jízdní pozici, ale také se přikrčit k řídítkům a zaujmout pozici pro agresivnější jízdu s nízkým těžištěm.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 87 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Rudolfov
Telefon: 777 594 380, 773 379 779, 604 364 334
Vyrobeno: 2024
Výkon: 11 kW
Objem: 125 cm3
Původ: Česká republika
VIN: SD5EXJDL8N B000019
Servisní kniha: Neuvedeno
TP: Ano
Historie: Zobrazit historii
Inzerát firmy
MOTOBOOM

Adresa:
Třeboňská 401/13
Rudolfov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 594 380
+420 773 379 779

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist