bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

Benelli Leoncino 800, 4 ROKY ZÁRUKA

Barevné varianty: šedá, hnědá, zelená
Benelli Leoncino 800
   Záruka 4 roky
   možno i jako  verze 35 kW / následně zpět  se zápisem do TP
   myBenelli smart phone aplikace
 Benelli opět vytvořilo jedinečný motocykl
Design
Nezaměnitelná DNA, která odlišuje  motocykly řady Benelli Leoncino od všech jiných motocyklů  nachází svou nejkonkrétnější evoluci v novém Benelli  Leoncino 800.
Benelli Leoncino  s autentickým stylem, vyznačující se vyváženým mixem klasického a moderního stylu, který nachází své maximum  díky novému motoru  o objemu 754 ccm, nejpokročilejším v řadě Benelli.
U modelu Leoncino 800 jsou tvary tvrdší a výraznější, čímž se zvyšuje jeho síla a dynamika: v čisté eleganci svých linií a modernosti svého stylu dokáže tento motocykl  vyjádřit veškerou svou podstatu a jedinečnost, přičemž si zachovává to, co jsou ikonickými prvky řady Leoncino. Vlastně i ve verzi 800 ccm najdeme stylistický prvek oblouku, který je patrný jak na předním světlometu, tak na nádrži a udržuje rodinný pocit  ke všem dalším modelům řady Leoncino.
 Motor
Bijícím srdcem Benelli Leoncina 800 je kapalinou chlazený čtyřtaktní dvouválcový motor o objemu 754 ccm;   s výkonem 76,2 HP (56 kW) při 8500 ot./min a točivým momentem 67 Nm (6,8 kgm) při 6500 ot./min.
Dvojité časování vačkového hřídele v hlavě se 4 ventily na válec, stejně jako dvojité tělo škrticí klapky o průměru 43 mm, mokrá anti-hoppingová spojka a kazetová  6stupňová převodovka   znamená  že jde o   moderní a spolehlivý  agregát.
Podvozek
Rám je úplně  nový  tuhý  příhradový  trubkový, který perfektně ladí s designem a zároveň zajišťuje snadnou a svižnou ovladatelnost na silnici bez ohledu na dovednosti jezdce, aniž by byla dotčena absolutně zábavný jízdní projev motocyklu.
Odpružení tvoří přední upside-down vidlice  o průměru 50 mm, zárukou pohodlí, stability a efektivity po celém zdvihu 130 mm.
Zadní kolo je odpruženo  centrálním nastavitelným tlumičem s regulací  pružiny, útlumu i odskoku.
Brzdový systém je mimořádně bezpečný -  vpředu dva plovoucí kotouče  o průměru 320 mm a čtyřpístkové  radiální  třmeny a  vzadu kotouč o průměru 260 mm  s dvoupístkovým třmenem.
Kola  s disky z lehké slitiny přední 120/70-17 a zadní kolo  180/55-17.
Péče o detaily a originální materiály jsou charakteristickými znaky Benelli  Leoncino 800. Šikmá a moderně vyhlížející nádrž je vyrobena z oceli a nese logo Benelli, jak velí tradice. Nádrž má pozoruhodnou kapacitu 15 l a podtrhuje svalnatost tohoto motocyklu.
Přední světlomet, je zároveň důležitým desingovým prvkem, který  slučuje všechny aktuální modely Benelli  Leončino  /125,250,500,800ccm /  , je u Benelli Leoncino 800  plně LED s autentickým a sofistikovaným designem, zvýrazněným obloukem a logem Benelli Leoncino uprostřed.
 
Tato verze obsahuje palubní přístroje TFT nejnovější technologie.
Sedadlo zajišťuje maximální pohodlí pro jezdce i spolujezdce; navíc dokonale ladí s celkovými liniemi motocyklu, podobně jako moderní a vyvážený design výfuku.
Lvíček / logo továrny  Benelli / má zvláštní místo, hrdě stojící na předním blatníku, jako na našich historických motocyklech a ostatních současných strojích  řady Leoncino.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 184 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Příkazy
Telefon: 777 715 403
Výkon: 56 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Neuvedeno
TP: Ano
Inzerát firmy
Nevima Group

Adresa:
Příkazy 281
Příkazy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777715403

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist