-
2Odpovědí
Motor vypne za jizdy
Zdravím, při jízdě mi chcípne motor jakoby docházel benzín, po zastavení normálně nastartuje a jede dál, když stihnu vzít za plyn než chcípne, tak střelí do výfuku, co by to mohlo způsobovat? Jsem v tomto směru naprostý amatér. Děkuji.
-
4Odpovědí
Yamaha YN 50R NEOS 2T 2007 - 7 let lezak
Ahoj damy a pani, prosim o pomoc. Som tu novy a mam takyto problem. Kamaratovi lezal 7 rokov v garazi skuter YAMAHA NEOS 2T YN 50R (50CC) r.v. 2007. Tak som sa rozhodol ze ho ozivim. Myslel som ze to bude sviecka, benzin olej a jedem. Ale bohuzial nie. Sk
-
1Odpovědí
Nestartuje
Ahoj všem, mám motorku Benelli 502c, rok 2021. Při otočení klíčkem čerpadlo začne tlačit a při zmáčknutí startování se nic neděje. Baterku jsem nabíjel. Vše začínalo tím, že jsem jezdil a najednou moto ztrácela výkon a úplně moto chcíplo a displej vypnul
-
4Odpovědí
Motocykl nestartuje
Dobrý den, po zimě jsem nastartoval motorku, vypnul a od té doby si ani neškrtla. Svíčka je v pořádku, jiskru dává, benzín do karburátoru teče. Nevím si s tím rady. Karburátor je vyčištěný. Nemá někdo zkušenosti? Prosím o radu, děkuji moc, Jindra
-
3Odpovědí
Závady a nájezd motoru
Zdarec, chtěl bych poradit, na co si dát pozor při koupi, jaké jsou časté závady, jestli jsou a kolik vydrží motor a co říkáte na nájezd 100 tisíc km u tohoto stroje? všem díky
-
5Odpovědí
Slabší výkon, větší zahřívání motoru
Ahoj, máme doma dvě F650GS (2000 a 2007). Zdá se nám ale, že motor té z roku 2007 topí o poznání víc, než varianta z roku 2000. Ne, že by se někdy přehřála až do rozsvícení kontrolky, ale na nižších kvaltech má, po klidném projetí města, klidně o 15 stup
-
3Odpovědí
motor - u mě prasknul první válec ( z jakého max. roku mohu dát na mou r6 1999
Čaute lidi. Mám na vás takovou prosbu mám Yamahu R6 rok výroby 1999 a bohužel mě také potká to že mi prasknou První válec. Jelikož jsem dostal nějaké rady ohledně oprav tak jsme vyhodnotily že je lepší sehnat nový resp. jiný motor. Prosím vás o rady a tip
-
3Odpovědí
Nevíte proč mi nestartuje babča:)?
Zdravím nevíte v čem může být problém? Babetta mi jezdila, pak jsem s ní chvíli nejezdil a chtěl jsem to nakopnout a nic. Takže mám novou svíčku nové zapalování, nové startovací čelisti a pružiny, buben odmaštěn, karburátor vyčištěný a seštelovaný. Ne
-
2Odpovědí
Při jízdě se restartuje tachometr
Dobrý den jdu si pro radu. Yamaha xt660x 2006 nájezd cca 32000. Dnes jsem vyjel na projížďku. Ve vesnici koukám na display a najednou se vypne (resetuje) jak když otočíte klíčkem a probliknou všechny kontrolky..... display hned naskočil a motorka jela dál
-
2Odpovědí
Protékání benzi do motoru
Prosím o radu, mám Monster 750 a když natankuji plnou nádrž, tak mi benzín proteče do motoru. Neví někdo čím by to mohlo být? Vyměnil jsem podtlakový venti, vyjezdil nádrž natankoval plnou dojel asi 20km domu a druhý den to samé. Předem děkuji za radu, Iv
-
4Odpovědí
Studené starty .
Při zapnutí klíčku se rozběhnout ventilátory chlazení ikdyz je motorka studená. Špatně startuje..
-
1Odpovědí
Kentoya Stingray 50 Náhradní díly
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je ještě možné sehnat díly na Kentoya Stingray 50, popřípadě nějaké neoriginalni který by mohli pasovat?(zajimaji mně konkrétně díly na motor spojku a převodovku) Děkuji za odpovědi
-
3Odpovědí
Nastavení rozvdů-nesedí značky
Ahoj všem měl bych dotaz ohldně nastavení rozvodů kawasaki er5 , doskládal jsem motor a nastal problém s nastavením když nastavím na rotoru zapalování pozici horní uvratě C se značkou na krytu tak nesedí značky a na vačkových hřídelích jako kdyby neseděli
-
2Odpovědí
nejede
Ahoj, v pohodě jedu a najednou jako když vytáhneš zástrčku ze zásuvky všechno zhaslo a dojel jsem. Měl jsem s sebou pomocnou startovací barerku na ní jsem ji nastartoval a na volnoběh v pohodě jela i když jsem tu pomocnou odpojil . Ale jakmile jsem zařadi
-
2Odpovědí
Nedrží volnoběh
Zdravím. Za studena mi nedrží volnoběh, po zahřátí vše v pořádku. Čím to může být? Dřív to nedělalo. Děkuji za rady.
-
5Odpovědí
Motor se hádá
Zdar borci. Mám zx6r 99 a řeším problém. Motka jde nastartovat na neutrál jde normálně pravidelně. Jde vytočit do plnejch otáček bez problému ale jakmile se rozjezdu tak začne vynechavat a jedu priskokem v před.Celý víkend to jelo normálně po zastávce na
-
5Odpovědí
Zdechá
zdarec,mám tiger 1050,r.v. 2011,,za jízdy mě zdechá motor při předjíždění,při zrychlení,, ,zastavim někdy to chytne hned,někdy po chvíli,,,,čím.to.múže být?(?
-
2Odpovědí
pomoc, nemaká přední válec
Chlapi a moto dámy, hlavně šikovní opraváři. Mám problÉm, nejede mi přední válec. Motor z důvodu převodovky jsem půlil, úspěšně poskládal a přední válec nenajede a nenajede. Změřené tlaky - oba válce 11,2bar , má být 12,5-15bar. Má najeto 38tis. a ročník
-
2Odpovědí
vysoké otáčky
zdravím, na své kawasaki zr 7s rv 04 mám problém s vysokýma otáčkami, při jízdě ve většině případů když zmáčknu spojku na přeřazení vyletí otáčky a drží se ve vysoko. pokud chci řadit pustím plyn a nechám jakoby motorově přibrzdit cca 3s tak to neudělá. n
-
1Odpovědí
hluk motoru
Ahoj všem, Při jízdě, zařazená rychlost, bez plynu se z motorky ozývá hučení. Provedena kontrola rozvodů, spojky. Při jízdě v tahu není hučení slyšet.
-
3Odpovědí
Při startování jen chrastí , motor nezabere
Ahoj, jdu si pro radu pro svoji Babettu 210. Dnes se vyskytl problém a to takový, že když se snažím babettu nastartovat, tak pouze chrastí a nezabere. Párkrát se stane, že motor zabere, ale 90% času jen chrastí - buben vlevo se ani neprotočí. Jediné c
-
2Odpovědí
Hučení v motoru, nedrží za tepla volnoběh a blbě startuje
Zdravím, před nějakou dobou mi motorka začala hučet. Zdálo se, že to jde z pod sedla. Vyčistil jsem tedy vzduchový filtr, těsnost příruby vstřiku, vstřik, seřídil rozvody a následně dál i nové vodící lišty pro rozvodový řetízek, vyměnil svíčku, napínák ro
-
3Odpovědí
základní nastavení vzdušníků karburátorů
Ahoj motorkáři, jsem tu nový a sháním informaci ke své motorce Yamaha 600 Genesis 3RG kterou se snažím reinkarnovat. Sháním informaci jaké má být základní nastavení vzdušníků karburátorů. Stáhl jsem si dílenský manuál, ale tam píšou, že vzdušníky jsou ne
-
3Odpovědí
rachot motoru
ahoj. když přidám plyn řve to jako když mám díru ve výfuku. ale jde to z motoru. mám malou díru ve spodní části krytu variatoru. dnes hodně pršelo a začalo to takhle řvát. dekuji za odpověď.
-
3Odpovědí
Nepravidelny chod motora
Nazdar chlapy ,bol by som zvedavý na vás názor na môj problém a vopred vám dakujem . Nie som opravár , len nadsený amatér ktory si dokáže nejaké veci porobiť a teraz k problému. Mám Ducati Monster 750 rv 1999. Ked som ho kúpil info bolo také že na tom ma
-
4Odpovědí
Benzin E10
Zdravím všechny. Je nutné u motorů s karburátorem řešit přechod na benzin E10? Pokud ano, co tedy udělat. Děkuji za rady. Fanda.
-
0Odpovědí
O jakou jde 125? Pozná někdo z dílů?
Zdar bikeři, je někdo schopný podle těchto dílů určit, na jakou je to 125? Nález po úklidu v garáži, rád bych je prodal. PS: bylo podmínkou vložit nějaký model, tak jsem náhodně vybral husquarnu. Díky všem za pomoc. [img]https://img.motofotky.cz/uploa
-
1Odpovědí
Zdar bikeři, je někdo schopný podle těchto dílů určit, na jakou je to 125? Nález po úklidu v garáži, rád bych je prodal. PS: bylo podmínkou vložit nějaký model, tak jsem náhodně vybral husquarnu. Díky všem za pomoc. [img]https://img.motofotky.cz/uploa
-
0Odpovědí
Domácí výměna svíček Thunderbird Storm
Ahoj, je tu někdo, kdo si měnil doma svíčky na Triumph Thunderbird Storm, r. v. 2011? Ke třem svíčkám je bezproblémový přístup, 4. (na levém válci) je částečně schovaná pod rámem?
-
2Odpovědí