globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
JeckyllaHyde (0) napsal 18.08.2014 v 10:47

No u nas je problem ze apriliim se nedostava kvalitni pece.

whitedog (21) napsal 12.06.2013 v 00:03

Tak jako hrdý majitel Falca se jí musím zastat. Najel jsem na ní několikrát vzdálenost kolem 500 km za den a nijak hrozný mě to nepřišlo, v létě chci jet do Itálie a nebojím se toho. Mám 185 cm, 160km/h je taková standartní cestovní rychlost, moc na tom nefouká, opřenej o nádrž a jedu kam mě silnice zanese. Moje verze je R z roku 2005, výkon na brzdě 127 koníků, spotřeba při sportovnější jízdě 6,75 l dá se s ní hejbat, ale jen nahoru, protože cmrdlat se mě fakt nebaví. Obrovsky mě naopak baví zvuk, dva Akrapy bez vložek a je to jako nízkoletící bojová helikoptéra. Prostě nádhera. A charakter motoru. Měl jsem předtím Kawu Z750S, na 4 válce docela výrazný motor, vibrace a projev co mě ze začátku děsil, později těšil. Aprilka má méně klepání a přitom víc charakteru. Určitě to není nejrychlejší stroj, ale je na řízení zábavná, zejména díky tomu, že její pilotáž je složitější než u Kawy. Nezávodím, ale hledám výzvy v sobě. A tahle slečinka jich dává dost.

changes1 (30) napsal 06.10.2007 v 16:29

Taky jsem Falco chtěl a koupil jsem. R. v. 2001, nádherné červené, prostě krasavec. Ani ne po týdnu jsem to nevydržel a jel to projet s kámošema (nebyla ještě přepsaná). S hrůzou jsem zjistil že je řízení zkřiva. pravděpodobně těžká bouračka perfektně spravená. Fakt jsem to prolez důkladně ale ničeho jsem si při koupi nevšiml, (je to již sedmá motorka), byl jsem na mrtvicu ale naštěstí jsem se domluvil (zaplaťpánbu) a zrušili jsme smlouvu. Těch necelých 500 km. byla ale zkušenost dostatečná k tomu rozhodnutí že již tuto motorku nechci (závada kterou jsem popsal nemá vliv). <br />
Měla to být pohodlnější alternativa k Mille ale je mezi nimi opravdu velmi malý rozdíl - Tvrdá, nepohodlná, motor má sílu ale hrozné dávkování -vím že je to sport ale přidáním brašen existovala verze touring- chtěl bych někoho vidět jak na téhle mašině cestuje. Nekamenujte mě prosím prostě je to můj názor a o to tady jde, nejen o vychvalování. Vzhledově je to krásná motorka a svítí jak nic na světě ale mám teď Cagivu a ten motor se nedá s TL 1000 srovnat.




TOPlist